Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev žali zbog načina na koji je Zvezda izgubila utakmicu od Partizana.

Crveno-beli su poraženi sa 79:78 u meču 21. kola Evrolige, a Petrušev je ubacio osam poena i bio je ispod svog, sada već uobičajenog nivoa.

PROČITAJTE JOŠ:

Poraz nije toliko težak rezultatski, koliko emotivno za igrača Zvezde, koji žali zbog grešaka svog tima.

„Jeste težak, ali apsolutno smo sami krivi i na naše gluposti su svaki put to kaznili i to je bila razlika. Mogli smo da igramo bolje u nekim delovima utakmice, ali svaki put smo im dali, na naše greške oni su to uzeli i ništa specijalno oni nisu igrali u odnosu na nas“, rekao je Petrušev posle meča.

Dodaje da je nestrpljivost skupo koštala Zvezdu, jer je njen rival to znao da iskoristi u bitnim momentima. Mada kaže da ne želi da komentariše suđenje, izgleda da Petruševu nije prijao kriterijum.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bilo je teško da se igra, Bentil je bio u problemu, mislim neću da komentarišem suđenje, ali nije bilo lako da se igra“, kaže mladi as Zvezde.

Svestan je da crveno-beli i dalje imaju šanse za Top 8 Evrolige, ali moraju da u duplom kolu izvuku što bolje rezultate protiv Virtusa i Olimpije iz Milana.

„Mislim da je i dalje sve otvoreno, pogotovo što smo izgubili sa pola koša, a ne sa četiri, ako se gleda u krugu s Partizanom. Ima dosta utakmica da se igra, 14, tako nešto i i dalje smo i više nego u igri za Top 8“.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Zadovoljan je zbog toga što Zvezda igra dobro u gostima, tim pre što joj sada sledi put u Italiju odmah posle abaligaškog okršaja sa FMP-om u nedelju.

„Jako bitno za nas, mislim da igramo dobro na strani, dobili smo neke teške utakmice, jako je bitno za nas i dve utakmce koje moramo da idemo da pobedimo“, tvrdi Petrušev.

BONUS VIDEO: Vildoza ne tuguje zbog poraza od Partizana, otkrio šta je rekao saigračima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar