Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Jasan je bio trener crveno-belih.

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima i meču 21. kola Evrolige ekipu Crvene zvezde sa 79:78, u drugom večitom derbiju u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ

Vodili su crno-beli tokom celog meča, a trener crveno-belih Duško Ivanović je izdvojio nekoliko razloga zašto je njegova ekipa izgubila.

„Velika razlika između izgubljenih i osvojenih lopti je napravila razliku. Sve to dolazi iz strpljenja. Hteli smo da dobijemo utakmicu brzo, a to ne može. Rekao sam igračima da mirno spavaju. Videćemo sta će biti na sledećoj utakmici“, rekao je Ivanović.

Smatra da je njegovim igračima samo falilo strpljenja kako bi stigli do pobede.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

„Ne zameram igračima. Nije bitno kako neko igra, nego šta da. Igrači su dali sve od sebe. Samo im je falilo malo strpljenja. Igraćemo mi sa Partizanom još i što kaže veliki navijač Zvezde Matija Bećković ‘ćeraćemo se mi još’.“

Nije imao mnogo toga da kaže o suđenju na utakmici. i dodaje da nije video transparent koji su istakli navijači Partizana u toku meča.

„Neću da komentarišem suđenje.Naša publika je bila super. Verujem da je naša publika bila fantastična, fer, sportski, i korektna. To je naša velika pobeda. Nisam video transparent niti čuo bilo šta“, zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO Košarkaši Partizana sa „grobarima“ slave pobedu protiv Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar