(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nije zadovoljan izdanjem svojih momaka u završnici meča

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović pričao je o porazu svog tima od Žalgirisa na gostovanju rezultatom 79:74.

Zvezda je opet izgubila veliku prednost u poslednjoj deonici, pa je rivalu dozvolila seriju od 13:0 kojom se sve preokrenulo.

„Igrali smo mekano, u poslednjoj deonci nismo igrali odbranu. Ove utakmice se dobijaju odbranom. Ulanovas je igrao dobro na niskom postu, sjajno su igrali pod košem, a mi loše u odbrani“, rekao je Ivanović odmah posle meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Žalgiris je i na početku i na kraju pravio velike serije.

„Čestitam Žalgirisu. Počeli su i završili sa visokim intenzitetom. Igrali su dobro. Mi smo krenuli meko, a završili smo skoro kako smo i počeli. To je bio problem. Oni su dodavali loptu odlično, imali su dobre šuteve za tri poena i došli su do prednosti“, istakao je Ivanović na konferenciji za medije.

Litvanska ekipa je uglavnom preuzimala u odbrani, dok je u napadu Ulanovas napravio razliku u bitnim trenucima meča.

„Žalgiris nije menjao nista. Oni su igrali kao i u Bolonji. Mi smo imali problem da damo lake koševe i sa Ulanovasom. On je napravio razliku u ovom meču“.

Rokas Giedraitis je odigrao lošu utakmicu, pa je ubacio samo četiri poena.

„Sezona je duga. Znam jako dobro Rokasa. On je profesionalac i igra dobro odbranu i napad. I on i napad moraju da napreduju. Ovo je signal. Prvu utakmicu smo dobili lako. Ali, ovo je signal da nismo dobri u ovom momentu i da treba da unapredimo našu igru. Želeo sam da dođe u Zvezdu jer ga znam, sviđa mi se. Znam šta može da nam da u svakom momentu“, zakljulio je Ivanović.

Zvezda u narednom kolu Evorlige dočekuje Monako, a zatim ide na gostovanje Virtusu.

Sve mečeve Evrolige i Evrokupa gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare