Dejan Davidovac
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Za dva dana je na programu novi večiti derbi u sezoni.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Partizan u 19. kolu od 20.00, a o tom meču se uveliko priča u Srbiji iako je pre toga neophodno da se odigraju evropski mečevi ovog utorka.

PROČITAJTE JOŠ

„Delije“, najvatrenije pristalice crveno-belih“, odlučile su da se oglase saopštenjem u kom su imale specijalan zahtev za sve navijače.

„Na utakmicama u Evroligi pokazali smo šta je verna zvezdaška publika. Za večiti derbi želimo da to podignemo na još viši nivo, a za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezone na ‘Marakani’ smo napravili koreografiju sa crvenim i belim majicama. Želimo da isto to sada uradimo i u Areni.

Svi koji dolazite na utakmicu pratite sledeća uputstva:

Nivo 400 Svi u crvenim majicama ili duksericama

Nivo 200  Svi u belim majicama ili duksericama

Verujemo da svaki Zvezdaš sigurno ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako neka se potrudi da do utakmice nađe belu majcu, duks, šuškavac. Ako baš nema belu može i sivu. Ovo je izazov za svakog Zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju“, stajalo je u saopštenju.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

BONUS VIDEO Top 10 poteza utakmice Panatinaikos – Crvena Zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare