Košarkaši Partizana od 20.30 gostuju Barseloni u 29. kolu Evrolige, a Miroslav Berić smatra da moćni domaćin ipak nije nepobediv.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Partizan je sa učinkom 13-15 na pragu plej-ina i nalazi se na deobi 10. pozicije sa Valensijom, ali je i u crnoj seriji od sedam uzastopnih poraza na evroligaškim gostovanjima.

Vodiće se žestoka bitka za mesta u doigravanju, sedam ekipa se prilično izdvojilo (Real, Barselona, PAO, Monako, Olimpijakos, Fenerbahče, Virtus), dok će Baskonija, Makabi, Valensija i Partizan juriti preostale tri karte, a šansu (još uvek) vrebaju i Armani, Efes i Bajern.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli gostuju trenutno drugoplasiranom timu u punom sastavu za razliku od meča sa Armanijem, jer su se oporavili Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz, dok je Tristan Vukčević otišao u NBA.

„Partizan je već prežaljen na ovom gostovanju, već je ‘upisana’ pobeda Barselone kao favorita, što može da olakša i timu, i igračima. Mislim da Barselona nije nepobediva, nije to Real u Madridu, ali i njima je preko potrebna pobeda za drugo mesto, iako mislim da će Monako biti ipak drugi na kraju“, rekao je Miroslav Berić u našem podcastu „Pick and roll“.

Ističe i da je u „Blaugrani“ prilika da se razigraju određeni igrači koji su u padu forme, kao što je Pi Džej Doužer koji je neprepoznatljiv prema Mićinom mišljenju i dodaje da je preko potreban ekipi, kao i Alen Smailagić koji najavljuje senzaciju. Ljuba Vidačić veruje da na utakmicu u Barseloni treba gledati kao na šansu bez pritiska, a šta su još Mića Berić i on rekli – čeka vas u videu na vrhu.

Kako je bilo druženje nekada, a zašto sada Šabaz Nejpir digne sidro i vrati se iz Crvene zvezde u Milano čim mu se nešto nije svidelo? Šta je otkrio Nikola Kalinić iz razgovora sa sudijom Lotermozerom? Da li bi onaj stari Duško Ivanović „izbacio“ iz dvorane Markusa Hauarda da je pre šutnuo 22 trojke, kao što je za vikend učinio protiv Barselone, a šta smo sve još zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.


Evroliga, 29. kolo

Četvrtak

Fenerbahče – Valensija 18.45

Crvena zvezda – Makabi 19.00

Alba – Monako 20.00

Olimpijakos – PAO 20.15

Baskonija – Armani 20.30

Barselona – Partizan 20.30

Petak

Asvel – Efes 20.00

Bajern – Žalgiris 20.30

Virtus – Real 20.30

Пласман обезедио Sofascore

BONUS VIDEO „Pick and roll“ s Mićom i Ljubom: Partizanovci su osedeli ove sezone, hvala Kalini što je progovorio

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar