Partizan je morao brzo da zaboravi Armani i da se sprema za Barselonu, a potezi Pantera i Ledeja iz Milana našli su svoje mesto i u podcastu "Pick and roll".

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

„Ledeju ne bih prigovorio ništa za onaj poslednji napad, to je bila igračka odluka“, rekao je Dragoljub Ljuba Vidačić, bivši plejmejker danas trener, u našem podcastu „Pick and roll“.

I smatra da Zek Ledej sigurno ne bi uradio nešto suportno zamisli Željka Obradovića, iako je u poslednjih pet sekundi na gostovanju u Milanu imao napad za produžetak ili pobedu. Na kraju je na semaforu ostalo 85:83…

PROČITAJTE JOŠ

Ostalo je i Danilo Anđušić sam na trojci, usledile su i gestikulacije prema treneru, a pre svega toga je i Kevin Panter imao problematične poteze. Prilikom napravljenog faula usledila je i tehnička zbog protesta, pa se sredinom treće četvrtine preselio na klupu sve do pred sam kraj.

Kada se to sve pomeša, dobije se poraz crno-belih koji ih je udaljio od plej-ina Evrolige, ali su i dalje u igri i boriće se za doigravanje verovatno do samog kraja ligaškog dela.

„Poraz u Milanu ne može da bude kiks, nema Partizan ekipu koja tek tako može da pobedi Armani… Kad vidim igrača da pravi faul a nije svestan da li su u bonusu ili nisu, bez koncentracije, još se hvata za glavu. Duga je istorija Panterovih grešaka u završnicama“, saglasni su bili Miroslav Berić i Dragoljub Vidačić, koji se osvrnuo i na poslednji napad u režiji Zeka Ledeja:

„Imao je vrlo kratko vreme da odluči da li da posluša Željkov savet da vrati loptu nekom od bekova koji su još dalje od koša ili da pokuša sam. A manje mi se sviđaju gestikulacije igrača koji nisu dobili loptu, nego taj pokušaj“, naglasio je Ljuba Vidačić, dok Mića Berić smatra da je Anđušić ipak mogao da dobije loptu od Ledeja, što vas čeka u videu na vrhu.

Partizan sa učinkom 13-15 u četvrtak (20.30) gostuje drugoplasiranoj Barseloni (učinak 19-9), u 29. kolu, a šta smo sve još zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić i Ljuba Vidačić: Nekad kafa i rakija, danas igrači neće ništa da trpe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar