Stigla je i 21. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, Partizan i Crvena zvezda su poraženi, Majk Džejms je postao najbolji strelac Evrolige, Nikola Kalinić je javno otkrio ucene sudije, a u centru pažnje su i srpski treneri iz Evrokupa.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić i nekada slavni plejmejker danas trener, Dragoljub Vidačić, zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, iako su i Partizan i Crvena zvezda poraženi u 28. kolu Evrolige, od Armanija (85:83) odnosno Monaka (98:80)… Šta su to uradili Kevin Panter i Zek Ledej, a šta rekorder Majk Džejms, novi najbolji strelac u istoriji takmičenja?

PROČITAJTE JOŠ

Kako je Saša Obradović našao „žicu“ Džejmsu, da sjajni šuter u Monaku ostane duže nego igde? Kako je bilo druženje nekada, a zašto sada Šabaz Nejpir digne sidro i vrati se iz Crvene zvezde u Milano čim mu se nešto nije svidelo?

Da li bi onaj stari Duško Ivanović „izbacio“ iz dvorane Markusa Hauarda da je pre šutnuo 22 trojke, kao što je za vikend učinio protiv Barselone? Berić i Vidačić su otkrili i šta misle da posebno nedostaje Partizanu, pričali smo i o Zvezdinoj utakmici u Monaku, gde je svečarska atmosfera zbog Džejmsa bila u centru pažnje…

Kojim rečima je Nikola Kalinić uzburkao javnost, pošto je otkrio razgovor sa sudijom Lotermozerom i njegove ucene,a kojim delima su Dušan Alimpijević i Petar Božić oduševili u Evrokupu?

Evocirali su Mića Berić i Ljuba Vidačić mnoge uspomene, otkrili i neke anegdote, ali i pričali o svemu što je obeležilo nedelju za nama u Evroligi, i šta nas čeka, posebno večite. Zvezda u četvrtak od 19 časova dočekuje Makabi u Areni, dok Partizan istog dana gostuje Barseloni od 20.30.

Šta smo sve još zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić i Ljuba Vidačić: Nekad kafa i rakija, danas igrači neće ništa da trpe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar