Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Novak Đoković je deportovan iz Australije posle odluke suda da potvrdi ukidanje vize, a sve vreme stižu poruke podrške za srpskog tenisera i osude postupka tamošnjih vlasti.

PROČITAJTE JOŠ

Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević je već slao poruke podrške srpskom teniseru za vreme boravka u pritvoru i čekanja na ishod selog slučaja, a sada je osuo paljbu po vlastima u Australiji.

„Ono što se desilo Đokoviću je samo da političari koriste svoju moć da se pokažu i dobiju dodatne sledbenike. To nema nikakve veze sa Kovidom ili problemima sa vizama, koristili su ga da pokušaju da izgledaju bolje.Veoma tužno kako su se ophodili prema šampionu prve klase, napisao je Vučević na Tviteru.

On nije krio da je razočaran i reakcijom tenisera koji nisu podržali Đokovića.

„Takođe, meni je najtužnije u celoj ovoj Đokovićevoj stvari bilo to što su samo dvojica njegovih kolega stala na njegovu stranu, svi ostali su se uplašili…neverovatno“, napisao je Vučević

Novak Đoković neće imati priliku da osvoji rekordni 21. grend slem pošto je posle više od deset dana maltretiranja sa australijskim vlastima deportovan nakon odluke ministra Aleksa Houka da mu ukine vizu, nakon što je posle prvog suđenja takva odluka poništena.

BONUS VIDEO Kula Beograd na vodi u čast Novaka Đokovića 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar