Nik Kirjos je očigledno pravi multitalenat, pa ga to očigledno i sprečava da u profesiji od koje živi pokaže sve što zna. Teniser koji nije najbolji ni u Australiji definitivno je najomiljeniji igrač ovog Australijan opena. Sada je opet zablistao.

Foto: Nova.rs

Teniseri godinama govore da je ovoj igri potrebna revolucija, nešto što će okupiti publiku.

Jedan od onih koji pravi pravu malu revoluciju jeste upravo Kirjos, koji je uspeo da od teniske publike napravi fudbalsku. Najbolje su to na svojoj koži osetili eliminisani Mate Pavić i Nikola Mektić, ali je i Danil Medvedev burno odgovorio da Australijancima nedostaje poštovanja prema legendama.

PROČITAJTE JOŠ

I taj Kirjosov prirodni šoumenski karakter i pristup još jednom se pokazao na delu. Da li pamtite snimanje bilo čega da je trajalo pet minuta? Verovatno duže traje čak i vaš video za TikTok, koliko ste puta, racimo, uspeli da ga snimite iz prve?

Kirjos je ovog puta reklamu uradio ekspresno, duže je trajalo postavljanje bubice nego samo snimanje.

Ljudi su se odjednom okupili ispred jedne prodavnice sportske opreme, izašao je Kirjos, a kamere su ga već čekale. Predložili su mu da odrade tu sekvencu od pet sekundi na jedan način, a on je samo odvratio.

„Šta mislite da izgleda kao da ja odlazim i samo da mu dobacim reket?“

„Pa, hajde da probamo.“

Pola minuta kasnije je Kirjos skidao bubicu i vikao „Yeah, that is it, mate“.

Bio je zadovoljan kako je sve ispalo, ali niko nije bio srećniji od čoveka iz Japana kom je dobacio reket.

Kirjos je zatim samo odšetao i nastavio s pripremama za meč četvrtfinala na Australijan openu. Jedna crtica iz centra Melburn parka koja pokazuje kako zapravo izgleda svakodnevica ovde.

Nažalost, s neuporedivo manjim brojem ljudi.

BONUS VIDEO Nestvaran let balonom iznad Melburna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar