Aleksandar Stanković i Novak Đoković Foto:Luka Stanzl/PIXSELL/EPA-EFE/JASON SZENES

Hrvatski voditelj Aleksandar Stanković našao se na udaru navijača Novaka Đokovića zbog jedne objave, nakon čega je odlučio da sam sebi odgovori na taj komentar.

Stanković je prvo izazvao gomilu negativnih komentara statusom na Fejsbuku u kom je uvredio prvog tenisera sveta:

„Vrhunski sportista i kre**n. Konkurencija je jaka, ali jedan se baš trudi“, napisao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ...

Dan kasnije usledio je odgovor koji je urednik kultne emisije „Nedeljom u 2“ napisao sam sebi u vidu otvorenog pisma:

„Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kre**n, a ne Novak! Kre**n si zato što te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kre**n si jer si navijao za Novaka samo zato što govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao razumeš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identifikovao si se s Novakom, jer je odavde (i da se razumemo, je**** te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se.

Šta se ti imaš identifikovati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Je l’ možda čiča Draža na rakiji tvoj, ili su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri prijatelja i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali si kreten i nerviraš me zato što celi život pljuješ po fejsu, a pišeš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu pomoći sebi. S ljubavlju tvoj Aco Stanković“, napisao je Stanković.

BONUS VIDEO Novak Đoković svaki dan dobija podršku, ljudi opet ispred hotela

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare