Marijana Veljović
Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Španski teniser Rafael Nadal imao je kraći verbalni okršaj sa Marijanom Veljović, koja je delila pravdu na Špančevom meču.

Rafa je izgubio u meču drugog kola od Amerikanca Mekenzija MekDonalda u tri seta sa 6:4, 6:4 i 7:5.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadal se još tokom prvog seta raspravljao zbog toga što ona prerarno pušta vreme za servis, jer on izgubi šest, sedam sekundi dok ode po peškir, a onda je ponovo usledila svađa u drugom setu.

Veljović je opomenula Nadala za ono zašta se u više navrata „izvlačio“, jer je i ranije imao običaj da preokrači dozvoljeno vreme za servis.

„Vreme kreće kada ja kažem“, rekla je Veljovićeva Nadalu, na šta je on nastavio da ljutito gestikulira.

To nije prvi slučaj da je imala „okršaj“ sa velikim zvezdama tenisa, pošto je svojevremeno „potkačila“ i Rodžera Federera, pre tri godine na Australijan openu.

Švajcarac je tada igrao protiv Tenisa Sandgrena, a ona je Rodžeru izrekla upozorenje zbog psovki, pa je Švajcarac prišao pomoćnoj sudiji, a onda i Srpkinji da se požali na ovakvu odluku.

„Iskreno bio sam frustiran zbog jednog poena, ne znam, 15 sati igre ovde, mislim da je normalno. Shvatio sam to malo teže, ispalio sam neke teške reči, ceo stadion je čuo, ali nema problema, prihvatam to“, rekao je kasnije Federer i dodao da je negodovao na „miksu jezika“, ne znajući da i Veljovićeva razume više njih.

„Kršenje koda, verbalne vulgarnosti, upozorenje, gospodine Federer“, rekla mu je tada Marijana i dodala da ne sme da ponovi šta je Federer izgovorio.

BONUS VIDEO: Đere srušio trećeg tenisera sveta 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar