Povoljni aranžmani u septembru: Na more za manje od 100 evra

Putovanja 08. avg. 202118:41 > 18:46
Podeli:
Grčka
Grčka; Foto: Greg Balfour Evans / Alamy / Alamy / Profimedia

Vansezonski aranžmani inače su znatno povoljniji, ali uz rizik s merama koje bi mogle da važe u septembru, ove godine bi mogli da se ispostave kao višestruka ušteda.

Od sredine avgusta, cene kreću da padaju, ali sezona zvanično traje sve do oktobra. Poslednje smene domaćih turističkih agencija kreću krajem septembra i u tim terminima su aranžmani višestruko jeftiniji nego u centralnom delu sezone, pa vas deset dana na moru može izaći manje od 100 evra, sa sve prevozom. Naravno, sve zavisi gde želite da putujete i kako.

Preko Viva travela u septembru autobusom možete za 79 evra u Pargu ili na Lefkadu (pet noćenja), u Čanj (devet noćenja) za 89 evra po osobi, u Kušadasi za 186 evra (10 noćenja plus doručak). Viva ima i prilično povoljne ponude za Grčku avionom ako ste fleksibilni s datumima – u septembru je 275 evra za 11 dana na Skijatosu.

Pročitajte još:

Aranžman za 10 noći u Stavrosu koji je preko agencije Sabra koštao 325 evra po osobi, u poslednjem septembarskom terminu spušta se na 120. Što se tiče Turske, u Kušadasi se od početka septembra može ići za 180 evra (uračunat autobuski prevoz, hotelski smeštaj s doručkom, 10 noćenja).

Sole Azur još nije izbacio svoju „last minute“ ponudu za taj period, ali po regularnom cenovniku za Polihrono, aranžmani u septembru (10 noćenja, autobuski prevoz) idu od 79 evra, za Lefkadu od 89 evra, za Limenariju od 99…

Belvi u septembru na Tasos vodi za 79 evra po osobi (10 noćenja, uključen apartmanski smeštaj, bus i trajekt), a na Olympic Beach za 89. Plana tours će aranžman za Vrasna Paraliju, koji je u sezoni 419 evra, u septembru spustiti na 99 evra (10 noćenja, autobuski prevoz), a ako ste za Bugarsku, najpovoljniji je Nesebar u septembru za 95 evra po osobi.

***

Bonus video: Prirodne lepote Crne Gore koje oduzimaju dah

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar