Kefalonija
Kefalonija; Foto: Ioannis Tsouratzis / Alamy / Profimedia

Poslednji trenutak za letovanje u Grčkoj - i to po nerealno niskim cenama.

Turističke agencije ovih dana daju last minute popuste na poslednja mesta za poslednje termine za letovanje ove godine. Grčka ponovo može da se nađe i za manje od 50 evra za aranžman – izdvojili smo upravo takve.

U ovu cenu uklapaju se varijante za tradicionalno povoljne destinacije, uglavnom bez uračunatog prevoza, za 10-ak noćenja u četvrorokrevetnom apartmanu ili s autobuskim prevozom, ali na pet noćenja. Svakako, nekome će značiti i taj kraći odmor na moru pred, u najavi, dugu zimu.

Na prvi pogled zvuči nerealno last minute ponuda agencije Travelland – 10 noćenja u mestu Nea Flogita, od 19 septembra, za 26 evra; ili Polihrono u ostom periodu za 28 evra… Ipak, ovo su aranžmani samo za smeštaj, za prevoz biste morali sami da se snađete.

Pročitajte još:

Inače, preko iste agencije za kraj septembra može da se nađe i ponuda za pet noćenja od 12 evra po osobi, takođe uz sopstveni prevoz.

Last minute Kefaloniju – 11 noćenja, 39 evra – našli smo u ponudi agencije Sole Azur, s tim što je i ovde u pitanju samo smeštaj (bez prevoza) i to u četvorokrevetnom apartmanu.

Za 39 evra po osobi, Hellena travel ima Neos Marmaras, 10 noćenja u 1/4 studiju, a za 49 – Nei Pori, takođe 10 noćenja, bez prevoza.

Aranžmani koji pokrivaju autobuski prevoz i pet noćenja u četvorokrevetnom studiju u drugoj polovini septembra preko agencije Sabra spušteni su na 40 evra – za Nea Vrasnu, Paraliju, Stavros, Olympic beach… Popust od 20 odsto je odobren i za paket aranžmane od 10 noćenja sa autobuskim ili sopstvenim prevozom.

***

Bonus video: TOP 5 Saveta za ekonomično letovanje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar