Foto: Michael Runkel / robertharding / Profimedia, Huber images / Profimedia,Neil Emmerson / robertharding / Profimedia,Echo / Alamy / Alamy / Profimedia

Uvek može na more.

Ako ste iz nekih razloga odložili svoj letnji odmor i niste stigli da se okupate u moru u jeku sezone, određene agencije ponude za more sve do pozne jeseni. Doduše, ne baš za Grčku i Crnu Goru.

Crveno more jedno je od najtoplijih na svetu, a sezona kupanja u najpopularnijem letovalištu Hurgadi traje od marta do novembra. Prosečna temperatura vazduha u oktobru kreće se od 27 do 32 stepena.

Temperatura mora je oko 27 stepeni, što je idealno za brčkanje i uživanje. Već u novembru temperature padaju za stepen-dva, ali ni tada neće biti kasno da otputujete u Hurgadu na odmor.

Tako agencija Jungle tribe ima ponudu za letovanje u Hurgadi od 665 evra po osobi za osam dana i sedam noćenja. Aranžman uključuje avionski prevoz sa svim transferima i taksama i all inclusive uslugu u hotelu od 4 zvedice.

Ukoliko ste zainteresovani za nešto još egzotičnije od Egipta, Rapsody travel ima ponudu za Meksiko sa polaskom 7. oktobra od 1339 evra.

Aranžman uključuje avionski prevoz sa svim transferima i taksama i 7 all inclusive noćenja u hotelu sa 5 zvezdica u Meksiku i 2 noćenja u all inclusive hotelu u Madridu.

Pročitajte još:

Za one koji ipak vole tradicionalniji odmor, tu je agencija Filip travel sa ponudom za Kipar.

Polasci za Kipar su svakog četvrtka i nedelje tokom celog oktobra, a najpovoljniji aranžman za jednu osobu bi vas izašao 965 evra sa avionskim prevozom i 7 noćenja sa doručkom.

Agencija Disko drugar putovanja ima ponudu za Zanzibar 4. oktobra koja je trenutno na promociji i košta 999 evra.

Putovanje uključuje avionski prevoz sa aerodromskim taksama i transferima i 10 noćenja sa doručkom, a u ponudu su uključeni i fakultativni agencijski izleti po ostrvu.

Ako ste fan egzotičnih destinacija i ove jeseni i zime biste voleli da se osunčate na nekoj peščanoj plaži na drugom kraju planete, mnoge agencije organizuju individualna putovanja širom sveta.

Tako na primer, Manga trip u svojoj ponudi ima putovanja na Bali, Sejšele, Maldive, Tajland, Brazil, Kubu i mnoge druge i putovanje organizuju prema vašim željama i budžetima, a potrebno je da pošaljete upit na mejl ili da se prošetate do njihove poslovnice kako bi vam sastavili ponudu.

***

Bonus video: Najlepše Plaže

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)