Šarm el Šeik
Šarm el Šeik; Foto: - / Huber images / Profimedia

Leto još nije gotovo - bar za one koji ovih dana masovno pretražuju turističke aranžmane za Egipat. Proverili smo koje su najpovoljnije ponude.

Egipat je definitivno jedna od destinacija na koje je bolje ići u oktobru nego u julu ili avgustu, a trenutno je u vrhu liste Google trendova, kada su putovanja u pitanju.

Kod domaćih turističkih agencija, ponuda je prvenstveno fokusirana na Hurgadu i Šarm el Šeik. Među last minute ponudama mogu se ovih dana naći i paket aranžmani koji uključuju avionski prevoz i all inclusive smeštaj u hotelu za čak manje od 400 evra.

Pročitajte još:

Tako Travelland ima oktobarski paket za Hurgadu od 369 evra po osobi za 6 all inclusive noćenja u hotelu sa četiri zvezdice, a aranžman koji se proteže na dve nedelje (13 noćenja) može se naći za 580 evra.

Oktobarske i novembarske last minute ponude agencije Sole Azur za Egipat uključuju 7 noćenja uz avio prevoz i all inclusive uslugu, a najjeftinija je 415 evra po osobi. Filip travel kao najpovoljniju ističe Hurgadu sa 7 noćenja od 463 evra, odnosno 11 noćenja od 541 evro.

Pročitajte još:

Odeon travel ima varijantu za devet noći u Hurgadi za 543 evra, a agencija Wayout daje dodatni popust od 50 evra za polaske na 7 noćenja, pa je najjeftinija opcija 380 evra po osobi.

Što se tiče uslova za ulazak u egipat, za lica koja su revakcinisana nije neophodan PCR test, već je potrebno posedovati sertifikat o vakcinisanju sa QR kodom. Onima koji nisu vakcinisani potreban je negativan PCR test sa QR kodom. Pri ulasku u zemlju je takođe potrebno predati popunjen poseban formular.

***

Bonus video: Najlepše plaže

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar