Herceg Novi
Herceg Novi; Foto: John Birdsall / Alamy / Alamy / Profimedia

Herceg Novi zove turiste da se prijave za besplatno letovanje koje ovaj grad organizuje u saradnji s lokalnim hotelima. Prvi dobitnici biće izvučeni 6. juna.

Turistička organizacija Herceg Novog organizuje akciju pod nazivom „Herceg Novi te zove“, kojom poziva „sve dobre ljude, bez obzira na njihovu nacionalnost, veru i druge različitosti, da kao i do sada letuju u Herceg Novom i uživaju u moru i suncu“.

Domaćini iz Herceg Novog uključuju se u akciju šerovanjem poziva na svojim društvenim mrežama, a među njima su i poznati Novljani – Vlado Georgiev, Dragoljub Đuričić i Rambo Amadeus.

Potencijalni gosti pozvani su za početak na sajt „Herceg Novi te zove“, gde mogu da se prijave i dobiju mogućnost da osvoje jedno od besplatnih letovanja u ovom gradu.

Pročitajte još:

„Kroz nekoliko dana (6. juna) ćemo na Instagram nalogu izvući prve dobitnike, koji će dobiti besplatan smještaj u hercegnovskim hotelima, na bazi punog pansiona, za čitavu porodicu (2+2)“, najavljuju iz Turističke organizacije Herceg Novog.

„Kroz prvih nekoliko sati kampanje smo dobili više od 2.000 prijava (8.000 gostiju), a taj broj iz sata u sat vrtoglavo raste. To nas je natjeralo da dodatno komuniciramo sa svim hotelima i vlasnicima privatnih smještaja, koji su voljni da se priključe akciji i da što veći broj ljudi ugostimo u našem gradu. Nadamo se pozitivnom odgovoru i lijepim vijestima povodom toga.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (62)