Koliko košta da iznajmiš kućicu na Adi Bojani

Putovanja 27. jul. 202119:56 > 19:58
Podeli:
ada bojana 2021 smeštaj
Ada Bojana Foto: Pawel Opaska / Panthermedia / Profimedia

Ada Bojana prava je oaza za one koji vole prirodu, beskrajne plaže i kojima je od buđenja u hotelskoj sobi draže da se rasane skokom u reku s terase. Zato smo proverili koliko košta smeštaj u kućicama na Adi Bojani.

Trouglastog oblika, na ušću reke Bojane u Jadran na samom jugu Crne Gore smešteno je ostrvo koje mami turiste nesvakidašnjim okruženjem, odličnim ribljim restoranima, kajt surfingom, nepreglednim peščanim plažama i – kućicama na vodi.

Ako se odlučite za njih, dobro je znati koliko će vam novca trebati.

Što se tiče sajta Airbnb, ponuda je šarena, pa cene idu od tridesetak evra za celu kućicu za noć, pa sve do nekoliko stotina evra.

Ukoliko se odlučite za kućicu koja košta, recimo, 33 evra za noć, bićete nešto više uzvodno, dalje od ušća. Kućica može da primi četiri osobe, ima dva bračna kreveta i jedno kupatilo. Smeštena je u šumi, nedaleko od reke, ali nije direktno na vodi, već dvadesetak metara dalje. Plaža je na oko dva kilometra. Na raspolaganju su vam i terasa i parking.

Pročitajte još:

Ako, recimo, tamo idete porodično, za 10 dana trebaće vam oko 300 evra, a ako idete s društvom, pa delite troškove, biće dovoljno da izdvojite oko 80 evra.

Nešto bliže moru i ušću za pedesetak evra po noći možete da dobijete smeštaj za tri gosta. To je zapravo jedan od šest apartmana u sklopu velike kuće i ima sve što vam je potrebno za boravak na moru – dva velika kreveta, kupatilo, kuhinju, terasu. Na oko 15 metara od kuće je velika platforma na reci za sunčanje i kupanje koju biste delili sa svim drugim gostima iz cele kuće. Plaža je na oko kilometar od kuće.

Nešto skuplja ponuda – oko 70 evra po noći za dvoje je kućica na ostrvu, na vodi. U okviru kuće su kuhinja, jedan krevet, kupatilo, besplatan parking, klima, bežični internet, TV.

Za oko 80 evra po noći možete da dobijete kućicu za pet gostiju, sa pet kreveta, kuhinjom i jednim kupatilom s toplom vodom, kao i parking i internet. Na desetak minuta od plaže je i nalazi se sa drugoj strani Bojane, dakle, ne na samom ostrvu.

Pročitajte još:

Za oko 120 evra za noć na Adi Bojani možete da iznajmite kuću za osam gostiju sa tri spavaće sobe, četiri velika kreveta, kuhinjom i jednim kupatilom. Odatle biste svako jutro mogli da se budite tako što ćete se bućnuti u reku s terase. Kuća je smeštena na ostrvu i oko kilometar je od plaže.

U prizemlju ove luksuznije varijante su kuhinja, kupatilo, dnevna doba i jedna spavaća soba, a na spratu još dve spavaće sobe. Dnevna soba i sve tri spavaće sobe imaju klimu. Kuhinja je potpuno opremljena, a na treasi imate roštilj.

Takođe, voda u kućići je pitka i nije iz reke kao u mnogim smeštajnim jedinicama na Adi.

Osim toga, u Fejsbuk grupi posvećenoj Adi Bojani može se videti da mesta i dalje ima jer se oni koji izdaju kućice redovno javljaju onima koji bi da tu nađu smeštaj. Za detaljnije informacije i cenu biće dovoljno da vlasnika kontaktirate direktnom porukom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

BONUS VIDEO: Prirodne lepote Crne Gore

Komentari

Vaš komentar