Gavrilo Đurđević Foto:printscreen/https://www.instagram.com/zagavrilovupobedu

Rok za prikupljanje novca za lečenje malog Gavrila Đurđevića je tu, a njegovu mamu Nevenu pitali smo jutros kakva je situacija.

„Trenutno smo kod doktora, pa ne mogu mnogo da pričam. Još čekamo izvode iz Fondacije, pa ćemo videti da li imamo dovoljno za te prve troškove. Još ništa nije proknjiženo, ali uskoro će se znati tačna prikupljena suma“, kratko nas je uputila.

U međuvremenu, stiže dobra vest. Ministarstvo zdravlja saopštilo je da su obezbeđena nedostajuća sredstva za lečenje malog Gavrila koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Nakon jutrošnjeg razgovora predsednika Republike Srbije sa predstavnicima Ministarstva zdravlja, obezbeđena su nedostajuća sredstva za lečenje malog Gavrila koji boluje od spinalne mišićne atrofije, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. „Sredstva će biti na raspolaganju porodici odmah, kako bi se maloletni G. Đ. što pre uputio na lečenje“, navodi Ministarstvo zdravlja, a prenosi RTS.

Kako se čini, Gavrilovo lečenje moglo bi konačno da počne sutra, pa su njegovi roditelji sinoć uputili još jedan apel na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

„Dragi naši, sami znate koliko je ova borba teška i koliku žrtvu treba dati da se dostigne ta astronomska suma od 2.5 miliona €. Svi ste verovatno upoznati da nas je bolnica obavestila o slobodnom terminu i da je taj datum 25. maj. Suma je zadnjih dana jako porasla, ali nedovoljno. Večeras moramo da zapnemo kao nikada do sada. Znamo da ovo traje već neko vreme, ali mi sem VAS nemamo nikoga. Vi ste ti koji možete da pomognete Gavrilu. Večeras još jednom kao što ste to radili do sada, dajte najjači gas, pošaljite još koju poruku, pozovite prijatelje, podelite objavu. Večeras, mi to možemo da završimo, ali samo zajedno. Možemo mi to, verujte i podelite objavu“, stoji uz fotografiju malog Gavrila koji drži papir na kojem je ispisan aktuelni prikupljeni iznos – 2.100.000 evra.

Gavrilo Đurđević
Foto:printscreen/https://www.instagram.com/zagavrilovupobedu

Za Gavrilovu pobedu – kako da pomognete:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Komentari

Svi komentari (1)