Gavrilo Djurdjevic
Gavrilo Đurđević Foto:Facebook/Za Gavrilovu pobedu

Danas je Bogdan Vranješević, otac Teodore koja je izlečena od leukemije, apelovao na sve da pošalju poruku 973 sma na broj 3030 kako bi pomogli malom Gavrilu da se izleči. Potrebno je da se prikupi još pola miliona evra do ponedeljka 24. maja, odnosno do - sutra.

POdsetimo, roditelji malog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca, koji boluje od neizlečive spinalne mišićne atrofije, objavili su fotografiju koja govori koliko ovakva borba utiče na celu porodicu.

“Zateknem ga tako kako gleda Gavrila. Mazi ga, priča mu nešto masira mu nogice. Od dana kada smo počeli sa akcijom skupljanja novca, shvatio je da nešto nije u redu sa Gavrilom. I dalje mu nije jasno, ali definitivno vidi da se nešto dešava. Još uvek je mali da bi razumeo o kakvoj se bolesti radi, ali je dovoljno odrastao da shvati da Gavrilo nije dobro. Pokušavamo da mu objasnimo da će sve proći i da će Gavrilo biti dobro, ali to teško ide. Cela ova situacija mu jako teško pada, ali se trudi da uradi šta god mu kažemo. Ipak je ovo i suviše stresno za njega, za dete njegovih godina znajući da mu brata nešto može oduzeti. Svakog dana nam tužno postavi pitanje, zašto ljudi ne šalju poruke? Kakav odgovor mu dati i objasniti tako kompleksno pitanje. Pomozite nam da ovo što pre prođe. Pomozite nam da Gavrilo što pre dođe do leka i pobedimo zajedno”, napisali su uz fotografiju na stranici Za Gavrilovu pobedu.

Za Gavrilovu pobedu – kako da pomognete:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare