Foto: Grab / Ferrari / Profimedia/Twitter/Strongman Online/@milan_strongman

Ova godina ne bi bila zaokružena kako treba da žene iz Srbije nisu dobile važnu opomenu od lika koji se zove Strongmen. Njegova poruka s Tvitera ukratko bi glasila - žena je ubila porodicu kad je počela da traži zadovoljstvo. Da, dobro ste pročitali.

„Odvratan uticaj serije Seks i grad na žene širom planete je saučesnik u ubijanju porodice. Žene izlaze iz formata majka supruga i prelaze u novi model Samante gde je sve dozvoljeno ako je zadovoljstvo. Naravno nisu muškarci cvećke ali ručna kočnica bila kod žena a sad je nema“, napisao je „snagator“ na Tviteru, pa izbrisao tvit, ali što je jednom na mrežama, uvek je na mrežama.

*

Dakle Samanta je ubila porodicu, bludnica, gadura jedna kvari smerne žene svijačice gnezda, čuvarke istinskih vrednosti, srpske majke, o bože ima li te?

Sve je dozvoljeno ženi koja gleda serije, ona juri zadovoljstvo dok joj muž gladan, a deca prljava, hoće seks i orgazme, izlaske, putovanja, pravo glasa, hoće jednaku platu, goropadnica jedna, ubica morala, vozi na ler i ne vuče ručnu. Haha ručnu, brate, to je već malo smešno ako imaš pokvaren ženski mozak.

Pokajte se, žene. Hajde sve zajedno da se pomolimo i u čast porodice se odreknemo ovozemaljskih zadovoljstava. Tu smo da služimo i rađamo. Samo pre toga da pitamo Strongmena da li je Šarlot na primer okej? I još jedno pitanje – ako si se šalio i hteo da provociraš – je l’ tebi ovo zaista smešno? Aha, postavio si to čisto da trigeruješ… E onda je sve u redu.

I onda stižu i „dobri uglovi gledanja“.

*

Prokleti zapad gde žene mogu da budu finansijski nezavisne. Ovde samo težimo tome, a u međuvremenu ćutimo, klečimo, peremo noge. Ups! Ipak ne ćutimo baš sve, ali mi smo Zadrugarke.

Piše Strongman i kako je sve to počelo.

„Početak ozbiljnog uticaja „Seks i grad“ sam uočio u kafiću u kom inače sedim, kada su snajke masovno počele da naručuju koktel „Kosmopoliten“. Za prethodnih 10 godina prodat nijedan a vremenom po 40 50 za veče. Početak menjanja žene, kraljice majke u … da ne psujem od ujutru“…

Pročitaj i:

U šta brate? Kurve, drolje? Šta je u redu da popije ta tvoja majka kraljica osim iz bunara malo vode? Je l’ okej neka radža, jer tradicija…

Da na kraju vratimo ipak sve u normalu i nabrojimo iz našeg, kurvinjskog ugla ono što je stvarno važno. Ono što zaboravljaju mnogi čuvari ženskog morala u Srbiji.

Deca se rađaju iz ljubavi, a ne jer to tako treba.

Žene koje su u brakovima i imaju decu takođe piju kosmopoliten i zamisli nisu kurve.

Žene koje su se razvele su u velikom broju slučajeva bile zlostavljane i sa decom se kriju u sigurnim kućama.

Žene koje su se razvele su u velikom broju slučajeva bile prevarene i sa decom su ostale na ulici.

Nemoralne žene postoje oduvek kao i nemoralni muškarci.

Ne izrastu sve tinejdžerke u zadrugarke, sram te bilo.

Generalizacije su glupe i opasne.

Pozdrav od jedne Samante, Slavice.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare