Foto: Nova.rs

Gledam sinoć naš lajv u kom testiramo kućni test na koronu i prvi put u 46. godini shvatam u kojoj mizoginiji živim.

Nela je sinoć po zadatku radila lajv u kom pokazuje kako se radi kućni korona test koji je od juče dostupan u apotekama. Nela je lepa i spontana. Juče je radila dnevnu smenu na Nova.rs, pa je uveče testirala test i to je uživo išlo na našem Fejsu. Dobila je dosta poruka.

„Pokaži nam sise“, „Gurni štapić niže“, „Da vidimo tvoju pufnicu“, „Kurvo“, „Imaš HPV“, „To je test inteligencije, nisu ti lepo objasnili. Videćemo sada da li si pametna – za sada deluje da nisi, ne brini se“, „Čim imaš sise ti si pozitivna bar po meni“, „Malo boli dok ne uđe“, „Čuo sam da je najbolje testirati analno“, „Bolje bi bilo da si snimila neki seksi video nego ovo sranje što si prezentovala“, „Gurni moj štapić“.

Ovo je samo deo arsenala uvreda i poruka koje su stigle tokom lajva.

Pročitajte još:

Ko su ovi ljudi? Pokušavam da ih zamislim kao i lica njihovih majki dok im u detinjstvu stavljaju portikle. Možda su im već u tom razvojnom periodu života govorile da su sve žene, posebno one lepe, odličan poligon za lečenje frustracija uz tradicionalno „gurnućeš sine štapić i ti nekoj kurvi diko majkina“.

Imaju li sestre? Da li se zacene od smeha kad seki neko traži da vidi pufnicu? Nije smešno a? Pa ne može tako frajeru, jeste smešno, ali op op nije ako je tvoja. Samo ekran te deli od svake Nele u Srbiji, to su i tvoja sestra i keva.

Zastrašujuće je pomisliti da će svi ti muškarci, a verujte, gomila ih je, sutra dobiti decu, mnogi verovatno već imaju i ćerke. Male, divne, nežne, jake, lepe ćerke koje će sutra snimiti lajv.

Pita me sin pre neki dan – zašto ne pišeš malo i o muškarcima koji trpe nepravdu? Zamalo da mu odgovorim na prvu loptu onako ozbiljno, vaspitno, ali nisam. I mene nervira odsustvo tog ugla, uvek postoji drugi ugao. I evo sad imam odgovor – sine, ne mogu. Uđi na Nelin lajv, shvatićeš sam.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (59)