Foto:Vesna lalić/Nova.rs

Po prvi put u regionu održaće se festival pasa svih rasa - "Ulični psi".

Festival „Ulični psi“ održaće se od 17.do 19.juna na Kalemegdanu.

Kako je najavljeno, festival je edukativnog, zabavnog karaktera promovišući nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa. Takođe ima misiju da podigne svest o značaju pasa u svakodnevnom životu kao i da promoviše humanost i zaštitu životinja.

Tako ćete na festivalu moći da saznate kako izabrati psa po meri, kako i zašto usvojiti psa, kako vaspitati psa, kako psi utiču na razvoj deteta, ali i trendove u „psećem šizu frizu“.

Pročitajte još:

„Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari, azil, dreseri, dizajneri i frizeri, čak i poslastičarnica za pse. Razne kreativne radionice, ali i rad sa decom sa posebnim potrebama i psima. Predstavićemo i novo zanimanje – Ulični šetač pasa. Pored Beograda Festival će biti organizovan i gradovima regiona Skoplje, Podgorica, Zagreb, Sarajevo i Ljubljana“, najavili su organizatori.

Animal Rescue Srbija će držati predavanje kako da nam deca budu bezbednija u susretu sa psima na ulici, a planirano je i Temptation takmičenje na kom učešće mogu uzeti svi psi sa svojim vlasnicima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)