Foto: Instagram/slakipalaki

Ćevapi posluženi na neočekivan način, postali su pravi hit na društvenim mrežama regiona.

Obično ih jedemo u lepinji ili somunu, ali u Zagrebu se mogu probati i ćevapi u briošu. U pitanju je slatkasto mekano pecivo puno maslaca, koje je tostirano da bude hrskavo i mirisno, a u ovom slučaju punjeno ćevapima i mladim kajmakom.

Influenserka Slađana Ostić, bila je prvo bila začuđena ponudom, a onda je odlučila ipak da proba spomenuto jelo.

„Na prvu sam bila zgrožena idejom, ali bilo je jače od mene i morala sam isprobati i moram vam priznati da uopšte nije loše“, rekla je Slađana. „U slatkastom brioš pecivu nalaze se četiri ćevapčića i puno kremastog kajmaka, a uz to dobijete i malo luka. Šta kažete? Naravno, imate i slatku verziju ako niste za ovu slanu“, dodala je.

Ovo zadovoljstvo će vas koštati sedam evra, ukoliko vas put nanese u Zagreb, a želite da probate nešto novo.

No, čini se da je za mnoge to ipak preveliko „skrnavljenje“.

Pročitajte još:

Slađanin video podelio je Klix.ba uz pitanje za čitaoce iz BiH da li bi probali ćevape s kajmakom u brioš pecivu – 47 posto njih reklo je da im se jelo čini zanimljivo, dok je njih 53 posto ipak skeptično i kažu da nikada ne bi probali, prenosi Indeks. A vi?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare