Ćevapi posluženi na neočekivan način, postali su pravi hit na društvenim mrežama regiona.
Obično ih jedemo u lepinji ili somunu, ali u Zagrebu se mogu probati i ćevapi u briošu. U pitanju je slatkasto mekano pecivo puno maslaca, koje je tostirano da bude hrskavo i mirisno, a u ovom slučaju punjeno ćevapima i mladim kajmakom.
Influenserka Slađana Ostić, bila je prvo bila začuđena ponudom, a onda je odlučila ipak da proba spomenuto jelo.
„Na prvu sam bila zgrožena idejom, ali bilo je jače od mene i morala sam isprobati i moram vam priznati da uopšte nije loše“, rekla je Slađana. „U slatkastom brioš pecivu nalaze se četiri ćevapčića i puno kremastog kajmaka, a uz to dobijete i malo luka. Šta kažete? Naravno, imate i slatku verziju ako niste za ovu slanu“, dodala je.
Ovo zadovoljstvo će vas koštati sedam evra, ukoliko vas put nanese u Zagreb, a želite da probate nešto novo.
No, čini se da je za mnoge to ipak preveliko „skrnavljenje“.
Slađanin video podelio je Klix.ba uz pitanje za čitaoce iz BiH da li bi probali ćevape s kajmakom u brioš pecivu – 47 posto njih reklo je da im se jelo čini zanimljivo, dok je njih 53 posto ipak skeptično i kažu da nikada ne bi probali, prenosi Indeks. A vi?
Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare