Foto:Promo/Dijamant

Možete li da zamislite neki kolač, tortu ili bilo koju poslasticu u koju nije umešana ljubav?

Poslastičarstvo je prava umetnost, a kompanija Dijamant prepoznala je značaj ove profesije i već pet godina kroz projekat „Mladi poslastičar“ pruža priliku srednjoškolcima da razvijaju talente koje poseduju, uz svetski poznatog poslastičara i mentora na takmičenju Zdravka Gavrilovića.

Preko 150 srednjoškolaca u Zrenjaninu, Pančevu, Beogradu, Vrnjačkoj Banji, Nišu, Leskovcu, Novom Bečeju, Kuli, Smederevu i Šapcu u internim školskim radionicama zajedno sa Zdravkom ispekli su i napravili preko 50 različitih vrsta kolača, a najbolji među njima osvojili su vredne nagrade.

Foto:Promo/Dijamant

Recept za najbolji kolač, ali i recept za uspešan poslovni put možemo videti na primerima pobednica takmičenja. Osim što dele isto ime, Milice dele i isti entuzijazam i kreativnost zahvaljujući kojima su ostvarile svoje želje. Talenat koji poseduju usmerile su na razvijanje karijernih puteva i pokazale da mlade godine nisu prepreka za postizanje velikih uspeha.

Milica Đurđević, pobednica prvog ciklusa takmičenja ističe da je osvajanje prvog mesta bilo posebno važno i da je zahvaljujući svemu što je naučila uspela da svoju karijeru nastavi u struci, u nekim od najprestižnijih restorana. Imala je čast da bude jedna od članica žirija gde je ocenijavala svoje kolege, među kojima je bila još jedna Milica, pobednica četvrtog ciklusa takmičenja.

Foto:Promo/Dijamant

Milica Menićanin veruje da joj je pobeda pomogla da unapredi svoje veštine, a podršku roditelja navodi kao ključnu za ostvarivanje sna.

Imenjakinje se slažu da se njihovom talentu najviše raduju ukućani, koji su uvek prvi u degustiranju poslastica.

Dijamantove mlade zvezde, pobednice takmičenja, dokaz su da upornošću i marljivim radom možemo ostvariti sve svoje ciljeve, a potragu za novim talentima nastavićemo u novim ciklusima takmičenja.

Umešajte ljubav u svaki posao kojim se budete bavili i uspeh je zagarantovan!