Foto: Slobodan Stanković

Beogradski bend Lipov loud sa specijalnim gostima, kultnom grupom S.T.R.A.H nastupiće u petak, 15.decembra u prostoru Antishop Elektropionir.

Bend Lipov Loud je pred završni koncert godine (Elektropionir, Cetinjska 15) odlučio da objavi novi singl, pesmu „Pokušavam“. Singl je dostupan na svim digitalnim platformama, od Bendkempa, do Saundklauda, kao i na Jutjub kanalu benda.

Sastav Lipov Loud, koji postoji od 2018. godine, publici je postao poznat po energičnim nastupima i direktnim, nedvosmislenim tekstovima.

Bend, kojeg čine Goran Kostić Kole (bubnjevi), Đorđe Đolović (ritam gitara), Branislav Glumac (solo gitara i vokal) i Rade Šević (bas i vokal), do sada je objavio nekoliko demo snimaka, kao i EP „Ne pristajem“ za „Long Play“, a nastupali su širom Srbije na brojnim koncertima i festivalima.

U septembru, zajedno sa još dva benda, organizovali su koncert u parku „Beograd bašta“ u Bregalničkoj ulici, što je bio prvi događaj u tom prostoru u poslednjih 40 godina.

Foto: Brian Rašić

Specijalni gosti na koncertu u petak jesu članovi beogradske grupe S.T.R.A.H, koja je osnovana još 1985, a čine je Željko Debeljević (gitara i vokal), Aleksandar Žikić (gitara i vokal), Aleksandar Timofejev (bubnjevi) i Miloš Marković Feliks (bas). Nakon prvog albuma iz 2019.godine zakucan „Kvog“ S.T.R.A.H. trenutno snimaju drugo studijsko izdanje.

Bonus video: Vladan Rajović, KKN

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar