Foto: Marko Milovanović/Universal Music Serbia/Promo

Sonja Lončar i Andrija Pavlović, LP Duo, zamenili su tokom izolacije hibridne klavire klasičnim i tri kompozicije koje su ljubitelji njihove muzike mogli da čuju na albumu "Duality" objavljuju i u akustičnoj verziji.

Prvo je u martu objavljena kompozicija „Lemon, Honey, Ginger“, početkom aprila usledio je i singl „Cosmic Strings (Unplugged)“, a za 24. april najavljuju i singl „Analog Love“, čime će zaokružiti izdanje sa akustično izvedenim kompozicijama.

„Izdanje ‘LP Duo Unplugged’ donosi tri kompozicije sa albuma ‘Duality’ u novom ruhu. Album je rađen za dva hibridna klavira, ali su nas još tokom miksa prijatelji iz kuće ‘Universal Music’, Ilija Milošević i Fabijan Stilke, pitali šta mislimo kako bi naša muzika zvučala samo za dva akustična klavira. Shvatili smo da gotovo sve kompozicije, u unplugged verzijama zvuče još mekše, emotivnije, intimnije, lirskije. Ovo izdanje prava je poslastica za sve ljubitelje čistog klavirskog zvuka – objašnjavaju Sonja Lončar i Andrija Pavlović.
„Analog Love“ pratiće i novi spot, snimljen u Palati Srbija, u režiji Stevana Bodrože.

LP Duo: Sonja Lončar i Andrija Pavlović, foto: Marko Milovanović/Universal Music Serbia/Promo

Sonja i Andrija kažu da im zatvaranje zbog pandemije koronavirusa pada manje teško nego mnogima jer su „navikli na neku vrstu izolacije, ‘izolaciju stvaranja’, i rutinu“.

– Naučili smo odmalena da budemo disciplinovani, tu naviku smo izgradili kroz školovanje, a pre svega kroz muzičku školu i časove klavira. Dani prolaze u radu, kreativnosti i usavršavanju. Sada učimo da još više iskoristimo dobre strane digitalnog sveta, a uskoro se nadamo susretu sa publikom i novim koncertima – kažu Sonja i Andrija i poručuju: „Želimo vam dane pune smisla i ljubavi, čuvajmo se međusobno do zagrljaja uživo“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar