Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu

Početak jula u Barutani rezervisan je za Easy Tiger x Blender Party čiji je domaćin Marko Nastić, a specijalni gost legendarni Parižanin Dyed Soundorom, iz čuvenog trija Apollonia. Njima će se za DJ pultom pridružiti Vladimir Dragaš i Kid Kimi. Portal nova.rs vas vodi na ovu sjajnu žurku večeras.

Dyed Soundorom / Photo by Roman Ketkov
Dyed Soundorom / Photo by Roman Ketkov

Bilo da se pušta muziku sa svojim prijateljima iz Apollonie ili kao solo izvođač, Dyed Soundorom održava visok nivo profesionalizma, birajući muziku koja će zadovoljiti telo, um i dušu, muziku koja je izgrađena na neodoljivim ritmovima. Jedan je od lidera savremene francuske house scene i vrlo cenjeni muzički selektor kako među fanovima, tako i među kolegama iz muzičke industrije.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona, po ceni od 990 za regularne i 1490 za VIP.

Dyed Soundorom bio je očaran svetom DJ-inga još od kada je prvi put, krajem devedesetih godina prošlog veka zakoračio u misteriozni svet pariskih legendarnih Batofar after žurki. Ovaj Francuz postao je jedan od najpoznatijih svetskih selektora, obilazeći svet i kao solo umetnik i kao deo popularnog trija Apolonia. Osim što je veoma cenjen kao DJ, Dyed Soundorom je i vešt producent, sa nekoliko klasičnih izdanja za sobom kao solo artist, ali i na albumima sa Apolloniom.

Dyed Soundorom / Photo by Julia Fihman
Dyed Soundorom / Photo by Julia Fihman

Legendarne Kwality žurke koje je vodio Dan Ghenacia i dugogodišnje prijateljstvo sa njim formiralo je nepokolebljive temelje Soundoromove karijere. Ova rana iskustva pariskih klupskih večeri nesumnjivo su oblikovala muziku koju Dyed Soundorom pravi i svira danas – psihodeličnu, duboku i iznad svega, groovy.

Kada je Dan Ghenacia pokrenuo svoju etiketu Freak N’Chic, Dyed i Shonky su bili među prvim umetnicima koje je podržala ta izdavačka kuća. Rani prodori u produkciju rezultirali su serijom klasičnih izdanja uključujući EP „Question“, „Remote Cocktail“, „Tapioka“ i njegov sjajni remiks „The Playmaker“ od Anthea & Aleka Celera. Ovaj prvi talas izdanja pomogao mu je da se probije kao talentovani producent na svetskoj elektronskoj sceni.

Ubrzo nakon prve serije izdanja, dobio je rezidenciju u svom omiljenom klubu DC10 Ibiza, puštajući na čuvenim žurkama Circoloco Mondays. Nakon nekoliko godina, Dyed je postao sastavni član ekipe DC10, često svirajući zajedno sa svojom Apollonia braćom, otvarajući i zatvarajući letnju sezonu nezaboravnim setovima.

Easy Tiger
Easy Tiger

Svoju izdavačku kuću pokrenuo je 2012. sa Shonky-jem i Danom Ghenacijem (zajedno čine trojac Apollonia), što je bio važan trenutak za njihove karijere. Na svom lejblu izdaju svoju muziku, ali i muziku producenata kojima se dive i poštuju ih.

Muziku je puštao u najuglednijim i najuticajnijim klubovima na svetu od Panorama Bar (Berlin), Fabric (London) i Womb (Tokyo) do Robert Johnson (Frankfurt) and DEdge (Sao Paulo) kao i Concrete i Rex Club, u njegovom rodnom Parizu, gde je nekoliko godina bio rezident. Takođe, pojavljivao se i na glavnim binama festivala, od Burning Mana do Timewarpa BPMa u Meksiku, Sunwavesa u Rumuniji, DGTL, Loveland & Music On Festival u Holandiji, Weather u Francuskoj.

Portal nova.rs vas vodi na ovu sjajnu žurku večeras, prvih troje čitalaca koji se jave na mail [email protected] dobijaju 3×2 ulaznice. Lep provod!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare