Triki
Triki Foto:EPA/BALAZS MOHAI

Slavni britanski trip-hop muzičar Triki odložio je po treći put koncert u Beogradu, koji je trebalo da bude održan 15. oktobra u Domu omladine, saopštili su organizatori iz produkcijske kuće "Long plej".

Legendarni bristolski umetnik ne samo da je odložio predstojeći koncer u Beogradu, već i čitavu evropsku turneju zbog nepovoljne situacije sa pandemijom koronavirusa.

Trip-hop muzičar, koji je trebalo da nastupi u četvrtak u sali Amerikana Doma omladine, najavio je, međutim, da će uskoro biti poznat nov datum beogradskog koncerta, kao i svih ostalih sa predviđene turneje po Evropi na kojima je trebalo da predstavi album „Fall To Pieces“, objavljen u septembru prošle godine.

Triki će, kako navode iz produkcijske kuće „Long plej“, u Beogradu nastupiti sledeće, 2022. godine.

Podsetimo, ovo je treći put da Triki, izdanak čuvene bristoske trip-hop scene, odlaže nastup pred beogradskom publikom. Najpre je trebalo da nastupi 29. aprila 2020, da bi onda pomerio termin 23. februar ove godine. Tada je, ponovo zbog loše situacije sa pandemijom, pomerio koncert za jesen, za 15. oktobar u Domu omladine.

Sve kupljene ulaznice za 15. oktobar, kao i za sve prethodne termine, važiće i za novi termin naredne godine, saopštio je „Long plej“.

Bonus video:

Glas, dirka, bas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar