Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Richie Hawtin i Sama’ Abdulhadi oduševili su sinoć beogradsku publiku na Apgrade festivalu u Hangaru Luke Beograd, a večeras, glavni festivalski program predvode Marcel Dettmann i Curses.

Sinoćnje otvaranje festivala donelo je nezaboravne nastupe legendarnih imena globalne klupske scene. Najupečatljiviji deo večeri bio je nastup tehno ikone Richija Hawtina koji je predstavio spektakularan audiovizuelni performans.

U okviru „Prepare to Apgrade“ programa, Stellarcompanion i Sacha Mambo su otvorili festival eklektičnim muzičkim miksom u baru „Ruke“ u Gastrošoru. U glavnom programu, Matej Rusmir se istakao sofisticiranom selekcijom koja je poslužila kao sjajan intro za Samu’ Abdulhadi, a noć su zatvorile Dr. Rubinstein i Tijana T b2b setom kojim je dominirao energični tehno.

Johana, Curses, Marcel Dettmann i Interstellar Funk nastavljaju program večeras od 22 časa u Hangaru, a Prepare To Apgrade program počinje već u 20 časova u baru „Ruke“ gde nas očekuju MSJY i Feloneezy.

Ulaznice su dostupne putem onlajn servisa Cooltix, Gigs Tix i Tickets, kao i na blagajnama širom Srbije do 20 sati, a nakon toga će biti dostupne i na ulazu po nešto višim cenama.

Bonus video: EXIT – Amelie Lens

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar