Sumnjivo lice Foto:Promo

Letnji pozorišni festival "Četvrtak pod Reflektorom", posle prošlomesečnog uspeha, nastavlja se i tokom avgusta u Dorćol platzu, saopštio je Reflektor teatar.

Ovaj pozorišni festival pokrenut je s namerom da se pruži prilika nezavisnim pozorištima i da publika može da prisustvuje predstavama koje inače nema priliku da vidi bilo gde drugde, pojašnjavaju organizatori.
Tokom ovog meseca, svakog četvrtka od 21 sat posetioci Dorćol platza će moći da vide komade Reflektor teatra, ali i neke gostujuće predstave.
Avgustovski repertoar otvara 5. avgusta predstava „Otvorena veza“ Darija Foa i Franka Rame, u kojoj igraju Maja Šuša i Aleksandar Jovanović, dok će nedelju dana kasnije, 12. avgusta biti izveden čuveni komad Branislava Nušića „Sumnjivo lice“ po konceptu i u režiji Vojkana Arsića.
U ovom projektu igraju: Zoran Pajić, Jelena Bogavac, Mirjana Jelić, Đorđe Živadinović Grgur…
„Muškarčine“, Foto:Promo
Predstava „Muškarčine“, koju su osmislili Milena Bogavac i Vojkan Arsić, na repertoaru je 19. avgusta. U „Muškarčinama“ igraju: Đorđe Živadinović Grgur, Uroš Novović, Jovan Zdravković, Marko Panajotović…
Festival „Četvrtak pod Reflektorom“ će okončati 26. avgusta predstava koju je napisala i režirala Jelena Bogavac „San o Mileni“, u kojoj uloge tumače: Tijana Višković, Marko Panajotović, Aleksandra Veljković i Jovan Zdravković.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar