Ana Ćurčin, Foto: Bojana Janjić

Nastup beogradske kantautorke Ane Ćurčin sa grupom "The Changes", koji je bio zakazan za petak 20. novembar od 20 časova u Domu omladine, počeće sat vremena ranije zbog najnovijih mera Vlade Srbije koje stupaju na snagu sutra, rečeno nam je u ovoj kulturnoj instituciji.

Ana Ćurčin trebalo je da sa grupom „Ana & The Changes“ svoj jedini koncert ove godine održi 20. novembra u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Koncerta će biti, ali uz izmenu satnice, rečeno nam je u Domu omladine. Umesto u 20 časova, „Ana & The Changes“ izaći će na sceni u 19 sati. Bend će, kako je najavljeno, svirati pesme sa oba studijska albuma uz poneko iznenađenje, a specijalna gošća na koncertu biće flautistkinja Milena Jančurić.

Ana Ćurčin, koja je nedavno objavila album primenjene muzike „Scene“, početkom oktobra predstavila je i živo izdanje „Differences Live“ snimljeno baš na prošlogodišnjem koncertu u Domu omladine.

Osim koncerta Ćurčinove i njenog benda zbog najnovije odluke Vlade Srbije kojom se od 17. novembra ograničava rad svih objekata, izuzev apoteka, benzinskih pumpi i servisa za dostavu hrane, do 21 sat i tribina „Šok koridor“ zakazana za 23. novembar u 20 časova počeće u 19 sati, naveli su iz Doma omladine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar