Film Nemoguća misija Foto: Promo

Sedmi i osmi film iz franšize "Nemoguća misija" u kojima glumi Tom Kruz, odloženi su do 2023. i 2024. zbog pandemije kovida-19, objavili su producenti "Paramount Pictures" i Skydance".

„Nemoguća misija 7“ trebalo je da počne da se prikazuje u bioskopima u septembru 2022, a osmi nastavak u julu 2023. godine, međutim objavljeni su novi datumi 14. jul 2023. za sedmi i 28. jun 2024. za osmi.

– Nakon pažljivog razmatranja, Paramount Pictures i Skydance su odlučili da odlože datume premijera sedmog i osmog nastavka, a odgovor za kašnjenja je – pandemija koja je u toku. Radujemo se što ćemo posetiocima bioskopa pružiti neuporedivo iskustvo – navode producenti, a prenosi „Variety“.

Podsetimo, snimanje „Nemoguće misije“ prekidano je više puta zbog pandemije – prvo u martu 2020, a potom je Kruz sa ekipom krenuo da snima u septembru, da bi samo mesec kasnije, tokom snimanja scena u Italiji, prekinuli ponovo rad. Tada je 12 ljudi na setu bilo pozitivno na koronu. Snimanje je nekoliko nedelja kasnije nastavljeno, a onda je u junu prošle godine rad na „Nemogućoj misiji“ u režiji Kristofera Megvajera ponovo obustavljen zbog pozitivnog teksta na koronu.

U naredna dva filma, navodi „Variety“, ponovo će Tom Kruz glumiti Itana Hanta, agent MMF-a „sa devet života i sklonošću ka iskakanju iz aviona, solitera, planina i zaista bilo kakvog zdanja ili projektila na velikim visinama.“

Bonus video: De Nirova životna priča: Kako je postao omiljeni filmski mafijaš