Foto: N1

Tokom dana "Praznika sa prijateljima" u knjižari Beopolis, u Domu omladine u Beogradu, posetioci mogu da kupe "retke i dobre" knjige po posebnim prazničnim cenama.

„Praznici sa prijateljima su naša svetkovina retkih i dobrih knjiga, susreta i druženja sa vama. No ne bi bili svetkovina bez naših prijatelja izdavača i popusta kojima se svi odreda radujemo. Ove godine smo se potrudili da knjige budu prijemčivije a popusti izdašniji. Naslovi vaših omiljenih izdavačkih kuća, koje ćete podariti sebi ili bližnjima, čekaju vas na popustu od deset do 85 odsto“, navodi Beopolis.

Među izdavačima čije knjige se mogu kupiti po sniženim cenama su Akademska knjiga, Biblos, Clio, Krupni plan, Otačnik, Psihopolis, Booka, Futura publikacije, PPM Enklava, LOM, Rekonekcija i Multimedijalni institut iz Zagreba.

Tu su i naslovi izdavača Arete, Atos, Biblioteka XX vek, Bukefal, Darma, Fedon, Geopoetika, Hoplit, Karpos, Komiko, Književna radionica Rašić, Logos, Mastilo, Partizanska knjiga, Plato, Radni sto, Tanesi i Treći trg. Raštan izdavaštvo se priključuje ovoj grupi sa pesničkim knjigama, dok je Fakultet za medije i komunikaciju izuzeo samo knjige iz edicija „Svici” i „Millennials”.

Fabrika knjiga je odlučila da svoje čitaoce i čitateljke za Novu godinu obraduje vanrednim popustima. Njihova pojedinačna izdanja možete naći na popustu od 20 do 50 odsto, dok su uparene knjige i kompleti na popustu čak do 85 odsto.

„Praznici sa prijateljima” traju do 14. januara, a ovi naslovi mogu se poručiti i na sajtu Beopolisa.

Bonus video: Beogradski sajam knjiga – nekad i sad

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar