Gorčin Stojanović. Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Vidi, ja kupujem „Politiku“ svaki dan, ceo život. I prvo,  normalno, pogledam čitulje, da vidim jesam li živ, hahaha! A i ti, da vidim, da l’ si živ, hahaha. I gledam, bre, ona neka Konstrukta, peva – ma, ni ne peva, nabraja nešto, pa, kao, na latinskom, pa spominje onu neku Merkel, Markel, jebem li ga, glumica ona što se udala za onog engleskog princa, majke mu ga spalim pederske, gledam ono moje unuče, dere se po kući Megamarkel!

Megamarkel!, pa da l’ je to normalno. Da se to sad peva, da mi, Srbi, to sad šaljemo tamo, a rat je, bre, to je naš rat, kad Rusi udare – i treba da udare, da smire onu stoku tamo, na Zapadu – to je naš rat! Kako nije naš! Nego čiji je nego naš! Onda, kad su nas udarali – ne Rusi, nego Nato, majke im ga – bili slabi – ne Rusi, bre, nego ova govna zapadna – pa nisu mogli, ušli tamo na aerodrom, je l’ se sećaš, pa morali da odu. Ali, sad je drugo. Sad Rus ima i kako, i s kim. Kaže – šalje decu. Pa normalno da će da šalje decu, nego će mene da šalje, ja, bre, unuke imam, dobro ova moja se ranije udala, pa sam i ja mladi deka, hahaha.

Nego, to ti kažem – šta da se stišam, kao, ovo je fensi kafana, ma nemoj, znam ja, bre, sve ove ovde, sve to do juče sedelo po kafićima, jedno pivo na trojicu, ušli u kintu, pa sad sede ovde, kao, sad su oni face – sve je to povezano. To što baš sad pobedi ova „nemam knjižicu“ – pa što nemaš, ćero, ne radiš, pa nemaš, idi radi nešto, pa ćeš da imaš i knjižicu – to je sve povezano sa Ukrajinom, nemoj da misliš, to je rat, specijalni rat, baš sad Srbin zavoleo konceptualnu umetnost, je l’ se tako kaže, hahaha, ne znam, bre, ja sam normalan čovek, ja kad vidim lepu sliku, znam, bre, da je lepa, nisam ja Indijanac neki, nego to ti kažem – kao, nema ona knjižicu, pa je to sad, kao, problem. Pa što, ćero, nemaš knjižicu? Što? Je l’ ti Srbija kriva što nemaš? Nije – e, daj još jednu i daj da vidimo šta će da jedemo – nije ti kriva Srbija, nego ti, ćero, ne radiš, pevaš – pa, pevaj! A i šta će joj knjižica, ionako sve moraš da platiš, ja kad sam ono najebo od korone, onda kad je krenulo, sve sam platio, pa neću, valjda, da me oni Indijanci leče za platicu, da dobijem i sidu usput, hahaha. 

Uzeće to Putin, videćeš, možda ne za dve nedelje, ali za tri, četiri hoće sigurno. I treba da uzme, pevaj ti „biti zdrava“ kol’ko hoćeš, to je sve instalirano da oslabi duh, kao to sad vole svi, vole đoku mog, nego se to štima sve, ti glasovi, to, ’ajde, bre, pa znamo ’de živimo. Proći će to sve, videćeš, za dve nedelje ovaj je u Kijevu, ova će prsne tamo u tom Milanu, Torinu, malo se brukamo, ko da je to važno, i ćao. Ajd – za Putina i majčicu Rusiju! Da smo živi! U zdravom telu – sto pedeset kila, hahaha. Na spasenije!

Bonus video: Putin – nećemo stati do cilja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare