Foto: Promo

Uprkos pandemiji i problemima oko toga, organizovali smo Batine dane od 9. do 12. avgusta, uz veliku podršku opštine Vrnjačka Banja i predsednika Bobana Đurovića lično. Nije tačno da je to bilo samo jedan dan.

Ovo stoji u demantiju koji je redakciji Nova.rs uputio Nikola Džamić, organizator tradicionalne manifestacije „Dani Bate Stojkovića“, a povodom izjave glumca Milna Cacija Mihailovića objavljenog juče na našem portalu u tekstu „Za Severinu ima para, a za Batu Stojkovića nema„.

U ovom razgovoru sa glumcem Milanom Cacijem Mihailovićem, objavljena je njegova izjava da „nažalost u ovoj zemlji više nema sredstava za trodnevnu svečanost kojom bi se obeležio doprinos jedne gromade poput Bate Stojkovića, kao što je do sada bilo“, kao i da će „Dani Bate Stojkovića ove godine trajati jedan dan“.

U demantiju se naglašava da se danas održava program u amfiteatru Danilo Bata Stojković, a sutra će u glumačkom parku biti prikazan veoma sadržajan program u režiji glumca Milana Cacija Mihailovića.

Mihailović je postavio pitanje „šta drugo ima Vrnjačka banja da obeležava?“ i dodao da „za koncert Severine ima para, ali za Batu Stojkovića, koji je bio redovan gost Vrnjačke Banje godinama, i zbog koga su mnogi dolazili u Vrnjačku banju.“

Nikola Džamić je u pisanoj izjavi istakao da je koncert Severine „platila privatna firma, a ne opština“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar