Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Otvaranje drajv-in bioskopa na Adi Ciganliji uz projekciju filma “Bilo jednom u Holivudu”, najavljeno za večeras, još jednom je otkazano zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika, saopštili su organizatori. Festival francuskog filma, zakazan na istom mestu od sutra nije otkazan.

Novi termin u kom će biti prikazan film američkog reditelja Kventina Tarantina u bioskopu na otvorenom biće saopšten naknadno, a pošto se očekuje da će vremenske prilike biti poboljšane, Podsetimo, otvaranje prvog srpskog auto-bioskopa bilo je predviđeno za 2. jun, ali je od tada odlagano nekoliko puta zbog lošeg vremena.

Festival fransuskog filma, zakazan od sutra do 27. juna na istom mestu neće biti otkazan, saopšteno je iz Kombank dvorane, gde će u slučaju da ipak bude kiše projekcije biti premeštene.

Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj posetilaca ograničen je na 500.

Organizatori Festivala francuskog filma podsećaju da je za mesto na parkingu potrebna rezervacija, dok se za bioskop na otvorenom savetuje dolazak ranije da bi se zauzelo mesto, s obzirom na to da je ulaz slobodan.

Bioskop na otvorenom nastaviće da radi i nakon Festivala francuskog filma, sa redovnim repertoarom, posetioci će moći da prvih mesec dana filmove gledaju besplatno, navode u Kombank dvorani i dodaju da će besplatne projekcije prvih nedelju dana biti održavane svake večeri, a potom sredom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom.