Foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Rediteljka Nija Vardalos konačno je otkrila da se treći deo filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" snima u Grčkoj i da ulazi u produkciju.

– Hvala vam na divnim porukama i čekanju. Snimamo u prelepoj četvrti Plaka u Atini – rekla je scenaristkinja i rediteljka u videu koji je objavila na svom Instagramu.

Još nije poznato o čemu se radi u trećem delu, ali je Nija nagovestila u jednoj od ranijih objava da bismo ponogo mogli da vidimo Lejni Kazan Luja Mandilora i Điju Karides. Treći deo će biti posvećen Majklu Konstantinu koji je preminuo u avgustu 2021. godine, a koji je tumačio u filmu oca glavne junakinje Tule Portokalos.

Izvori za „Deadline“ otkrivaju da će Grčka biti mesto venčanja Tuline ćerke Paris.

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

„Moja velika mrsna pravoslavna svadba“ je priča o Tuli, samohranoj majci koja radi u restoranu svoje porodice i koju njeni roditelji Grci teraju da nađe Grka za udaju i zasnuje porodicu. Na njihovu veliku žalost, ona upoznaje američkog profesora u kojeg se zaljubljuju i za kojeg se i udaje. Njena porodica je na početku bila nesrećna, ali su vremenom naučili da vole i prihvate Ijana takvog kakav jeste – dobrog čoveka koji bezuslovno voli Tulu.

Foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

U nastavku filma iz 2016, Tula i Ijan imaju 17-godišnju ćerku koju odgajaju u kući koju su im poklonili njeni roditelji. Tulin i Ianov brak postao je monoton i oni rade na tome da ponovo pronađu iskru. Tulini roditelji Gas i Marija (Lejni Kazan) takođe prolaze kroz probleme u vezi. Nakon što Gas slučajno otkrije da njihov venčani list nikada nije zvanično potpisan od strane sveštenika, oni su par koji na kraju prošeta kroz oltar.

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Kada su gledaoci poslednji put videli Paris u filmu „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“ (koju glumi Elena Kamporis), ona poziva svoju dugogodišnju simpatiju Beneta (Aleks Volf) na matursko veče koje se održava iste noći kada i venčanje njene bake i dede. Još uvek nije potvrđeno da li će se Paris udati za Beneta – koji takođe ima glasnu i radoznalu grčku porodicu.

#related-news_0

„Moja velika mrsna pravoslavna svadba“ bila je neočekivani hit u bioskopima, a iako je snimljena sa budžetom od samo pet miliona, zaradila je gotovo 369 miliona dolara širom sveta. Vardalos je tada dobila prvu nominaciju za Oskara i to za originalni scenario.

Bonus video: Roberto Beninji 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare