Podeli
Foto: Promo

Zbog promene radnog vremena bioskopa u Srbiji premijera filma "Jedini izlaz" reditelja Darka Nikolića neće biti održana 2. decembra kako je predviđeno, navodi se u saopštenju distributerske kuće Art Vista.

– Autorska i glumačka ekipa filma, kao i distributer Art Vista, zahvaljuju se na razumevanju i strpljenju svima koji su želeli da gledaju film “Jedini izlaz” i nada se da će uskoro imati prilku da u njemu uživaju na velikom platnu – poručili su iz ove distributerske kuće.

Od danas su na snazi nove restriktivne mere koje podrazumevaju ograničenje rada svih objekata, uključujući i kulturne institucije do 18 časova.

Film “Jedini izlaz” trebalo je od 3. decembra da se nađe u bioskopskoj distribuciji širom Srbije. U pitanju je psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, koji je okupio brojnu glumačku ekipu iz Srbije i regiona. Pored Anđelke Prpić, kojoj je ova uloga ujedno i prva glavna u dugometražnom filmu, igraju i: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović…

“Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti”, kratak je opis sinopsisa filma.

Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producent Marko Stanković, kompozitor Đorđe Miljenović, a distributer Art Vista. Inače, “Jedini izlaz” podržan je 2018. godine na konkursu Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje komisije da je u pitanju “sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme”.

Novi termin premijere kao i početak distribucije ovog ostvarenja biće objavljen kada se steknu povoljniji uslovi za rad bioskopa u Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar