Foto: Jakov Simović

Na 22. „Danima komedije“ u Bijeljini nagrada za najboljeg glumca pripala je Milutinu Mimi Кaradžiću, za ulogu Branka Macure u komadu „Sportsko srce“ Đorđa Milosavljevića, saopštili su iz Zvezdara teatra.

– Svaka nagrada je lepa, mada ja nisam veliki ljubitelj priznanja za glumu, jer smatram da je aplauz publike najbolja nagrada. U Bijeljini je bilo sjajno, bio je veliki odziv publike i veliki aplauz. Ova nagrada pripada svima mojim kolegama sa kojima igram u „Sportskom srcu“, a ja sam je primio u njihovo ime“ – rekao je Кaradžić i pozvao sve kolege na scenu.

Foto: Jakov Simović

U ovoj komediji u režiji Milana Karadžića, igraju i Nela Mihailović, Nina Nešković, Aleksandar Đurica i Nikola Šurbanović.

Mimi je ovo druga nagrada na festivalima za pomenutu ulogu, nakon što je prošle godine dobio „Zoranov brk“ za najboljeg glumca na 31. Danima „Zorana Radmilovića“ u Zaječaru.

„Sportsko srce“ je proglašeno i za najbolju predstavu u celini, na 27. Međunarodnom festivalu malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu 2022. godine.

Predstava “Sportsko srce“ je na matičnoj sceni Zvezdara teatru na repertoaru 18. i 26. aprila od 19.30 časova.

Bonus video: Emisija „Probudi se“ – Mladen Andrejević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar