Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Mali sajam knjiga sa više od 30 izdavača iz zemlje i regiona biće otvoren 19. oktobra u holu Doma omladine i trajaće do 31. oktobra, najavili su organizatori iz beogradske knjižare „Beopolis“.

Na sad već tradicionalnom sajmu, pokrenutom pre šest godina u oktobru sa izdavačima koji nisu učestvovali na smotri na Beogradskom sajmu, čitaoci će moći da pronađu izdanja sa popustima od 10 do 50 odsto, kao i knjige po 100 dinara „raznih i neočekivanih izdavača“.

Knjige „Arhipelaga“, Biblioteke „20. vek“, „Štrika“ i „Akademske knjige“ biće ponuđene sa popustom od 10 odsto, naslovi „Booke“, „Enklave“ i novosadskog „Nojzaca“ sa popustom od 15 odsto, a sa 20 odsto popusta izdanja izdavača „Rende“, „Arete“, „Clio“, „Darma“, „Logos“, „Karpos“, „MostArt Jugoslavija“, „Treći trg“, „Radni sto“, „Partizanska knjiga“, „Komiko“, „Kontrast“, „Fedona“, „Otačnika“, „Lom“, „Hoplit“, „Psihopolis“, „Geopoetika“, kao i izdanja Filmskog centra Srbije i Fakulteta za medije i komunikacije. Knjige „Platoa“ će moći da se nađu za četvtinu jeftinije, „Književna radionica Rašić“ ponudiće svoja izdanja sa 20 do 30 odsto popusta, a „Fabrika knjiga“ za 30 do 50 odsto jeftinije.

U holu Doma omladine čitaoci će moći da nađu i izdanja zagrebačkog „Sandorfa“ i sarajevskog „Bybooka“ na popustu od 40 odsto.
Organizatori navode i da su planirane i promocije i tribine izdavača koji su potvrdili učešće na Malom sajmu knjiga.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar