Foto:ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Nakon više od godinu dana traženja novog voditelja, ekipa "Dejli šoua" donela je odluku. Vraća se čovek najzaslužniji što je emisija uopšte postala takva institucija - Džon Stjuart.

Stjuart (61), koji je vodio emisiju čak 16 godina pre nego što je otišao 2015, vodiće „Dejli šou“ ponedeljkom i biće izvršni producent kroz čitav ciklus američkih predsedničkih izbora 2024. godine. Voditelj koji je kroz dugi niz godina bio glas razuma na američkoj televiziji, ponovo će se na malim ekranima pojaviti 12. februara, piše „NPR“, a prenosi „Jutarnji list“.

Ono što je još važnije, Stjuart i njegov menadžer biće i izvršni producenti za sve epizode do 2025.

U najavi se kaže da će Stjuart ‘oblikovati sledeće poglavlje franšize‘, ali još se ne zna ko će emisiju voditi nakon američkih izbora.

S obzirom da je Stjuart nedavno raskinuo dogovor koji je imao s „Eplom“ za  emisije pod nazivom „Problem s Džonom Stjuartom“ zbog sukoba oko sadržaja, sada je slobodan da se vrati  na mesto na kojem je postigao najveći uspeh, i to u trenutku kada brojni obožavatelji prizivaju njegov povratak.

Stjuart je nadaleko cenjen jer je „Dejli šou“ pretvorio iz uobičajenog humorističkog programa u kultnu emisiju koja je vratila političku satiru u mejnstrim medije.

Bonus video: „Hteli smo da bude zabavna, ali sve češće je gorka“: Zoran Kesić o 10 godina emisije „24 minuta“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar