Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Nick Cave & The Bad Seeds

Nik Kejv, jedan od najznačajnijih živih kantautora, započeo je juče na svom kanalu na Jutjubu živi program 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, sa snimcima koncerata, spotovima, intervjuima i sličnim materijalima i sve to će bez prekida trajati, kako kaže, “do daljeg”.

“Sada je 22.30 sati, sreda je veče, i da svet nije stavljen pod ključ, bio bih u Tuluzu, u Francuskoj, i pevao bih iz dubine srca sa Bad Seedsima. Ali nisam. Zato radim sledeću najbolju moguću stvar: sedim kod kuće i gledam Bad Seed TV. Čisto neprekidno zadovoljstvo – poručio je Nik Kejv, najavljujući strim na svom Jutjub kanalu.
Ljubitelji njegove muzike i stihova će bez sumnje reći da je u pravu.

Nik Kejv i njegov bend morali su da turneju najavljenu za ovo proleće odlože za sledeću godinu, a prema novim terminima, u Beogradu će svirati 15. maja.

Kejv je u međuvremenu aktivan i na svom sajtu, gde povremeno odgovara i na pitanja fanova. Na taj način je i Nikola Krstić, frontmen beogradskog benda “Cave Dogs”, posvećenom izvođenju Kejvove muzike, stupio u kontakt sa čuvenim kantautorom. Nakon prepiske, Kejv je “Niku iz Beograda” poslao odelo za nastupe.

Komentari

Vaš komentar