Marko Nastić Foto:Marko Obradović Edge

Retrospektakl 2023 zakazan je za 22. april u Hangaru 1 Luke Beograd, kada će biti obeleženo četvrt veka karijere Marka Nastića i pet godina od događaja koji je u svoj fokus postavio domaće disk džokeje kao zvezde jednog spektakla.

Retrospektakl je spojio sve generacije ljubitelja elektronske muzike i ostavio neizbrisiv trag u domaćem klabingu. Ovog noć će se deliti na 25 godina i u svakoj od njih će se puštati najveći hitovi koji su obeležili taj period.

Marko Nastić Foto:Marko Obradović Edge

Ovo spektakularno muzičko putovanje na kojem se premotava sto hitova koji su obeležili faze u razvoju elektronske muzike za 8.000 fanova, nastupiće 50 DJ zvezda domaćeg klabinga u trajanju od osam sati. Dešavanje je posebno po tome što će u  fokusu biti domaći izvođači i njihov domaćin Marko Nastić, sa programom baziranim na retrospektivi najvećih klupskih hitova.

Baziran na ovakvim principima rođen je novi brand-name muzički hepening čija je misija, pored spektakularne zabave za publiku , očuvanje domaće scene i unapređenje standarda u produkciji događaja.

Kontigent ulaznica po superpromotivnoj ceni u prodaji od 23. januara u Tickets sistemu.

Bonus video: Danica Vukićević gošća u emisiji „Probudi se“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar