Hana Selimović/Foto:Nemanja Taneski

Glumica Hana Selimović ovih dana je izložena najgorim uvredama zbog pojedinih eksplicitnih scena u seriji “Tajkun” Miroslava Terzića koja se emituje na RTS-u.

“Uskoro ću početi da objavljujem poruke koje dobijam, jer u seriji igram ženu koja iju, ima seks, pa joj se može lascivno baliti u inboks i nije smerna i medena kako to ‘pravi Srbi’ vole, pa se može vređati zbog njene uloge, pa vi pišite, samo napred”, objavila je Selimović danas na svom „Fejsbuk“ profilu.

Hana Selimović, Foto: Printscreen/ Facebook/Hana Selimović

“I sada sam sasvim sigurna da cu svaki mogući javni govor iskoristiti da pričam o tome čemu su glumice izložene u ovom društvu, koja je to vrsta nasilja na društvenim mrežama i koju slobodu sebi daju ljudi da nas uznemiravaju, i ne, nemojte mi govoriti da je to sastavni deo posla, jer ni mini suknja nije sastavni deo silovanja”, napisala je Selimović na “Fejsbuku”.

Selimović igra tužioca Specijalnog suda za organizovani kriminal Jovanu Nestorović, koja je u tajnoj vezi sa inspektorom Nikolom Božićem (Branislav Trifunović).

U epizodi koja je sinoć emitovana ona dobija poruku sa snimkom na kome se vidi sa drugom ženom u eksplicitnoj sceni.

Hana Selimović nedavno je dala opširan intervju za portal Nova.rs koji možete pročitati ovde.

Prethodnih dana njen kolega Miloš Timotijević je dobijao poruke pretnje na društvenim mrežama zbog poljupca sa drugim muškarcem u seriji “Južni vetar” Miloša Avramovića što je pokrenulo pitanja o izloženosti glumaca neprijatnostima zbog uloga koje tumače, mržnji koja vlada u društvu i odnosu mladih prema gej populaciji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram