Floging Moli Foto: Tim Carmele / imago stock&people / Profimedia

Kultni celtic-punk bend iz Los Anđelesa održaće beogradski koncert za nekoliko dana u atraktivnom prostoru na Beogradskom sajmu, u organizaciji producentske kuće Long play.

Sastav koji više od dve decenije predstavlja veliku scensku atrakciju promovisaće sedmi studijski album „Anthem“, objavljen u septembru prošle godine.

Frontmen Dave King, Bridget Regan, Dennis Casey, Matt Hensley, Nathen Maxwell, Spencer Swain i Mike Alonso će predstaviti publici moćan spoj energetski nabijene svirke i zvuka instrumenata kao što su obična i mini harmonika, violina, mandolina, bendžo, limena zviždaljka…

Flogging Molly su počeli karijeru 1997. svirajući svakog ponedeljka u jednom irskom pabu u Los Anđelesu. Toliko često su tamo nastupali da je to Dave King jednom prilikom nazvao „flogging a dead horse“ (šibanje mrtvog konja), što se dopalo ostatku benda te je poslužilo kao inspiracija za ime grupe.

Debi izdanje „Swagger“ objavili su 2000. godine, da bi usledili albumi „Drunken Lullabies“ (2002), „Within a Mile of Home“ (2004), „Float“ (2008), „Speed of Darkness“ (2011) i „Life Is Good“ (2017). Poznati su, između ostalog, i po svojim redovnim rasprodatim nastupima na kruzerima, kao i po festivalu koji se tradicionalno održava svake godine u LA-u na Dan Svetog Patrika.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar