Novi mutanti
Foto: Promo

Bioskop u Kombank dvorani biće otvoren 1. septembra, prvog dana rada na repertoaru će biti reprize filmskih hitova uz ulaznice po promotivnoj ceni od 100 dinara, a već dan kasnije premijerno će biti prikazani dugo očekivani "Tenet", "Novi mutanti" i dečji superherojski crtać "Samsam", saopšteno je iz ove kuće.

„Prvog dana rada bioskopa cena ulaznice biće 100 dinara, a na repertoaru će se naći filmska ostvarenja iz prethodne godine koja su ostvarila zapaženu gledanost i bila su reprizirana i u drajv-in bioskopu na Adi Ciganliji“, navode u Kombank dvorani, precizirajući da će ljubitelji filma moći da pogledaju nastavak franšize „Ratova zvezda“ pod nazivom „Star Wars: Uspon Skajvokera“, animirani hit „Kralj lavova“, još ostvarenja iz Diznijeve kuće kao što su „Aladin“, „Grdana: Gospodarica zla“, „Frozen“, kao i filmsku priču o nastanku „Ferarija“ pod nazivom „Le Man: Slavna 24 sata“ sa Metom Dejmonom i Kristijanom Bejlom u glavnim ulogama.

Već dan kasnije, prema najavama iz Kombank dvorane, filmofili će moći premijerno da vide visokobudžetnu akcionu dramu „Tenet“ u režiji Kristofera Nolana i horor „Novi mutanti“, zasnovan na stripu o superherojima iz Marvelovog carstva, a za najmlađe je pripremljen i francuski dugometražni animirani film „Samsam“, o malom superheroju koji sa novom devojčicom iz škole kreće u kosmičku avanturu.

Na repertoaru će se tokom prve nedelje rada bioskopa naći i dokumentarni film „Sumrak u bečkom haustoru“ Mladena Đorđevića, inače prvo domaće ostvarenje koji će biti prikazano nakon novog početka rada bioskopa, kao i „Martin Idn“, prikazan na Festivalu autorskog filma (FAF), navode u Kombank dvorani.

„Nakon šest meseci pauze, usled pandemije koja je obustavila rad bioskopa na globalnom, ali i lokalnom planu, Kombank dvorana posetiocima vrata otvara u utorak, 1. septembra pod sloganom „Film se nastavlja“. Podržavajući jedinstvenu misao da nam je socijalizacija danas potrebnija više nego ikada, publika će konačno svoje omiljene filmove moći da gleda iz bioskopske fotelje i na velikom platnu, poštujući sve mere bezbednosti – uz propisanu distancu među sedištima i održavanje maksimalnih higijenskih uslova“, navodi se u saopštenju.

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa doneo je danas odluku da bioskopi i pozorišta budu otvoreni u ponedeljak uz sve preporučene mere protiv širenja kovida-19, a prikazivači filmova na sastanku u Vladi Srbije sredinom nedelje zatražili su i da se uvaže specifičnosti bioskopskih sala i prakse prodaje vezanih ulaznica za cele porodice, parove ili prijatelje koji dolaze zajedno.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar