Foto: Taramount film/Promo

Porodični animirani film "Neukrotivi spirit" pretpremijerno je od danas na repertoaru odabranih srpskih bioskopa, saopštila je distributerska kuća Taramaunt.

Ostvarenje „Neuktorivi spirit“ (Spirit Untamed) je topla i uzbudljiva priča o ljubavi i snazi prijateljstva, koja nije namenjena samo najmlađoj publici, a ova emotivna animirana avantura sinhronizovana je i na srpski jezik. Glasove glavnim likovima u filmu podarili su: Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Dušica Novaković i Sergej Bulatović, a režiju sinhronizacije potpisala je Dušica Novaković.

Foto: Taramount film/Promo

Ostvarenje u produkciji studija „Drimvorks Animejšn“ je priča o tvrdoglavoj devojci Laki Preskot koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.

Laki Preskot (Izabela Moner/Irina Arsenijević) nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro (Eisa Gonzalez), neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice.

Poput majke, Laki nije ljubiteljka ograničenja, što je kod njene tetke Kore (Džulijen Mur/ Dušica Novaković) izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada pretera sa iskušavanjem sreće svojim rizičnim vratolomijama, tetka ih seli kod Lakinog oca Džima (Džejk Džilenhol/ Milan Antonić), u Miradero.

Baš tu upoznaje Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću i postaje prijatelj se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun (Darija Vračević) i Pru Grejndžer (Ivona Rambosek). Međutim, kada lokalni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasile konja…

Animirani film je od danas na programu bioskopa, među kojima su Sinepleks, Takvud, Roda, Kombank dvorana, Sinestar (Beograd), Arena, Promenada, Sinestar (Novi Sad), Sinepleks (Kragijevac, Niš), Sinestar (Zrenjanin, Pančevo), Abazija (Subotica), Centri za kulturu Mladenovac, Lazarevac i Požarevac.

Od 29. jula „Neukrotivi spirit“ stiže na redovne repertoare svih bioskopa, dodaje se u saopštenju Taramaunta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar