anđela jovanović probudi se

Mlada glumica Anđela Jovanović bila je gošća Jutarnjeg programa Probudi se elevizije NOVA S, gde je govrila o najvećem izazovu u karijeri – novoj ulozi na osnovu dela Bore Stankovića.

Ćerka glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić pričala je predstavi Hotel 88 koju je nedavno igrala na drugačijoj lokaciji nego inače – u novosadskom hotelu Šeraton.

Ona je pričala i kako se usavršvala u Londonu.

Pročitajte još.

„Upisala sam filmski smer na njihovoj najboljoj školi za film. Otišla sam na prijemni, ali pomislila da se neće destiti ništa jer 2.000 ljudi iz celog sveta ide na taj prijemni. Pomislla sam – ako uspem, ići ću tamo. I to se desilo. Mada nije mi bilo lako da ostavim sve poznato ovde. Ipak, dolazila sam, snimala, igrala predtaave. I to mi je bilo najbolje iskustvo u životu“, kazala je Anđela.

Istakla je i da je igranje i razmišljanje na stranom, engleskom jeziku bilo posebna vrsta mentalnog razgibavanja, ali da se navikla.

„Nikad nisam otišla u London da bi pobegla iz Srbije, ali volela bih da radim u Evropi i da njihove glumce i reditelje dovedem u Srbiju“.

Anđela je pričala i novoj ulozi koju snima.

„Igram jednu od glavnih uloga u filmu Hadžijino zvono i snimaću do 15 okotbra. Radimo po tekstu Bore Stankovića, a ja igram Tašanu, lik nastao prema Borinoj istoimenoj priporvetki“, kazala je Anđela i zaključila da je to najveći izazov koji je imala do sada.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare