ranko pivljanin
Ranko Pivljanin, Foto: Promo

Ima neka fotografija sa ove zlosrećne deponije u Vinči na kojoj se u samom grotlu smeća vide dva čoveka za koje forenzika SNS-a tvrdi da su vinovnici požara, ali to su, zapravo, bili poslanici ove partije Srbislav Filipović i Nebojša Bakarec na tajnom zadatku. Odabrani su, između ostalog, zato što se savršeno i do neprepoznatljivosti uklapaju u pejsaž, pa nisu morali da se maskiraju, a bili su u specijalnoj misiji otkrivanja subverzivnih elemenata koji su podmetali požar na tom oglednom dobru naše uznapredovale ekološke svesti.

Osim da se Beograd podavi u dimu i smradu, čime bi se napakostilo najboljoj vlasti u istoriji Srbije, pakleni plan dušmana bio je da vatra zaobilaznim putem stigne do Jajinaca i zahvati podrum sa vinom aktuelnog najvećeg sina našeg naroda i to u trenutku dok on drži dodatnu nastavu iz somelijerstva i enologije Bošku Obradoviću i Saši Raduloviću. Još jedan atentat, dakle.

Prvi izveštaj naprednjačkih šerloka sa lica mesta je stigao u Filipovićevoj depeši koja bila u formi pitanja i odgovora:

„Da li je Đilas podmetnuo požar u Vinči? To je vrlo moguće i nemam dilemu da je on ludak kome bi i to palo na pamet sa vojskom huligana kojom upravlja. Tako nešto je moguće da je uradio, jer njemu samo nesreća i haos odgovaraju. Sve što je razvoj i napredak njemu nije dobro. Zlo“. Drugi izveštaj, ispisan rukom agenta Bakareca, razbio je svaku dilemu i on u njemu  školskim primerom indukcije razotkriva mračnu đilasovsku piromansku zaveru protiv smeća, opšteg napretka i, naravno, protiv podruma u Jajincima.

Pa kaže: „Napali su i zapalili Skupštinu Srbije i RTS, 2000. i 2020. Napali su i zapalili zgradu SPS i policije u Majke Jevrosime, 2000. godine. Onda uopšte ne čudi da su zapalili i deponiju u Vinči! Vatra hoda sa njima! Piromani!“ Over!

Dalje slanje depeša sprečili su skupljači sekundarnih sirovina koji su, bockajući onim šilima po smeću, iznabadali i tajne agente. Prvi je kao oparen – što je bilo podrazumevajuće stanje s obzirom na Đilasov piromanski učinak – skočio Nebojša i vrisnuo: – Ja sam Bakarec!

„Ako si bakar, će te uzmemo, to je kurentna roba“, rekao je sekundarac i strpao ga u prikolicu. Za njim je u istu uskočio i Filipović. Na žalost, skupljači se nisu ovajdili, jer nisu znali da voze već recikliranu robu.

Smešno? Nije smešno, ludo je do stadijuma koji je svetlosnim godinama razdvojen od zdravog razuma i izmiče svakom racionalnom objašnjenju osim onom da ovaj režim, sa pripadajućim mu iznogudima, živi terminalnu fazu poremećenosti i izopačenosti u kojoj nešto suvislo i normalno sa njihove strane postaje incident, dok je nenormalnost podrazumevajuće stanje stvari. Zato je u takvom ambijentu iščašenosti, maloumnosti i pokvarenosti moguće smisliti i plasirati priču kako nekadašnji gradonačelnik i sadašnji opozicioni lider organizuje paljenje gradske deponije da bi naudio vlastima.

I ništa logičnije nego da čovek koji je „uslikao“ Mariniku Tepić sa Veljkom Belivukom koristeći, do zla boga, providnu fotomontažu, „uhvati“ na delu i Dragana Đilasa kako pali deponiju u Vinči uz pomoć Dobrice Veselinovića iz organizacije „Ne davimo Beograd“.

I nije više pitanje da li su ti izvitopereni mozgovi, ako se masa unutar tih lobanja mozgom može zvati, u stanju da osmisle jednu ovakvu imbecilnost – ne jednom smo videli da jesu, nego se valja zapitati kome je to namenjeno i ko će se na tu priču „primiti“? Dolazimo do poražavajućeg odgovora: ima recipijenata. Jer, ako su progutali mantru kako je Đilas, godinama promovisan u najbližeg sataninog rođaka, ukrao famoznih 619 miliona evra, zašto ne bi poverovali da ide okolo sa kantama benzina i šibicama i pali deponije.

Naprednjačka propagandna mašinerija je lobotomisala svoje podanike do stadijuma samoponištenja i potpune atrofije kritičke misli da im se i najordinarnija stupidarija može podmetnuti i prodati.

Armija ljudi ispranih mozgova pretvorena je u zamorčiće gebelsovskih umova i to je zločin, daleko veći i pogubniji od krađa i prekrađa, rasprodaje resursa, bratimljenja države i mafije, potpisivanja štetnih sporazuma ili tajne trgovine oko Kosova. Te ljude je gotovo nemoguće resetovati i vratiti u realnost, oni su platili i plaćaju strašnu cenu te nametnute vere i postali su glavni kupci rogova koji im se prodaju kao sveće i onih muških atributa koje naprednjački mrčidajzing drži pod firmom bubrega. Životare kao avatari sopstvenog potrtog bića i idealni putnici stranačkih autobusa koji koldare ovom zemljom i razvoze ih kao mitingaški kvorum i mizanscen kimdžongunovske promocije ovdašnjeg vođe.

E, za njih takve je patentirana i u promet puštena budalaština o Đilasu piromanu na koga treba preusmeriti srdžbu, bes i mržnju. Super vam je fora, nego što ne gasite i ne rešite više tu deponiju, kreteni? Da ste mi sinoć, dok je naselje tonulo u dim, a smrad nadirao kroz prozore, bili negde blizu tačno bih vas polio benzinom i zapalio, a kakvi ste verovatno vas ni vatra neće. Valjda će vas jednom voda odneti.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (17)