Sutra u Beogradu počinje Webiz – najnovije vesti iz sveta digitala

IT 15. sep. 202112:27
Podeli:
Webiz virtuelna konferencija 2021
Foto: Promo

U svetu u kom su globalne društvene prilike obeležene razvojem tehnoloških inovacija, a najaktuelnija zanimanja današnjice prilagođena novim tržišnim zahtevima, potrebno je mnogo zalaganja da prava informacija bude na pravom mestu. Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala tokom 16. i 17. septembra u Beogradu.

Festivalske aktivnosti biće predstavljene publici u prestoničkom Event centru “Just ‘Lobby’”, koji će ugostiti mnogobrojne predstavnike medija, najuticajnije govornike iz aktelnih zanimanja 21. veka, kao i sve poštovaoce edukativnih sadržaja.

Webiz je, kako su naveli organizatori, najbolji primer kako jedna regionalna priča može izrasti u vodećeg promotera najuticajnijih zanimanja u digitalnom okruženju. Nakon svih regionalnih konferencija, konačno i Beograd postaje centralno mesto novog festivalskog formata.

Webiz festival će nam predstaviti najnovija dešavanja iz oblasti digitalnih zanimanja, uspešne startup priče, srpske superklastere, rezultate prve crowdinvesting platforme u Srbiji, globalnu platnu platformu Payoneer, predstavnike kreativnih zanimanja i umetnosti koji se sve više prilagođavaju digitalizovanom okruženju.

U festivalskom programu svakako će uživati poklonici digitalnog marketinga i dropšipinga. Tokom drugog festivalskog dana, dva autentična predavača – Nedim Šabić i Aleksandar Stanić, održaće prvoklasne radionice! Prepoznatljivi internet edukatori su osnivači najtraženijih kurseva današnjice.

Posetioce tokom oba festivalska dana očekuju i networking žurke, a uz podršku zvaničnog festivalskog partnera, Kompanije Payoneer, biće organizovana i sjajna nagradna igra.

„Prvi konferencijski format održan je 2013. godine u cilju promovisanja najrazličitijeg edukativno – informativnog sadržaja, koji danas nastavlja da se razvija kao festivalski događaj, a mi vas pozivamo da posetite i Webiz Hub. Upravo u toj rubrici možete pročitati zanimljive blog sadržaje, a jedna od uvek aktuelnih tema jeste i upravljanje projektima“, navodi se u najavi organizatora i dodaje:

„Digitalno okruženje se osnažuje sve većom pojavom frilensera pa je Srbija postala jedna od top 10 frilens zemalja na svetu. U ovakvoj dinamičnoj sredini internet trgovina ubrzano raste i utiče na veliku potražnju za platformom
Payoneer, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu. Regionalna domenska industrija postaje sve konkurentnija u uslovima digitalne transformacije. Ipak, da je moguće objediniti sve aktuelnosti koje smo nabrojali i predstaviti u formi festivalskog događaja – dokazuje nam Webiz koji je začetnik prezentovanja aktuelnih dešavanja u eri digitalizacije.“

Bonus video – Večita mladost: želja ili nametnut ideal?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar